KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 23:47 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jeszcze jedno o szkole. Szkoda że zapomnieli kto karmil, wysterylizował, jezdzil do weta codziennie na kroplówki jak byl chory, szczepił i ponosił koszty za SZKOLNEGO kotka!!
Kotek Maciek w koncu sobie gdzieś poszedł(wcale mu sie nie dziwie) albo ktoś go zabrał.
Nawet moj tata z nim jezdzil a ze szkoly nikt nigdy!!! Tak dbali o swojego kotka!!

AGATA mich

Od: Pt wrz 30, 2011 20:32

Post » Sob lis 26, 2011 0:06 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Cookie1706 pisze:Trzeba rozdzielić Manię i Longera jak sa takie poroblemy,
bez sensu zeby się koteczka stresowała, a nie da sie ukryć, że Longer jest na nia cięty :?

A jakby zrobić tak:
Mania, Zuzia i Józek na otwartej zdrowej,
Biedron i Pędzel z wolierze :roll:

Marlenko poczekamy do jutra może się sprawa rozjaśni :mrgreen:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 26, 2011 0:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Piotrek jak widzisz jesteśmy za :D przyjęciem kociej rodzinki, ale przemyśl to co i jak :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob lis 26, 2011 6:37 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1 pisze:Piotrek jak widzisz jesteśmy za :D przyjęciem kociej rodzinki, ale przemyśl to co i jak :D

No to.... oddam rodzinkę do KCh... może uda się ich uratowć....
Na pewno będą miały lepszą opiekę niż w schronie:)
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Sob lis 26, 2011 9:15 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

ku rozweseleniu i rozladowaniu emocji :wink:
Milka
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob lis 26, 2011 9:20 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Kolombo 16 godzin po zabiegu
Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Sob lis 26, 2011 9:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Najlepsze jest to, że Jadzia mówiła mi, że Kolombo ma mimo tak poważnego zabiegu niesporzyte pokłady energii :1luvu:
Dzielne malenstwo :ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob lis 26, 2011 10:23 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

terenia1 pisze:
MartynaP pisze:prosze zdjecia i opisy na pw badz maila zrobie wydarzeie na FB
:)

Martynko zdjęcia Biedronka, Arletki, Pędzla są na albumie picasa tam są też teksty o kotach ewentualnie na naszej stronie, tylko musiałabyś wymyślić jakiś wspólny tekst :)
jak zrobisz wrzuć linka to będziemy udostępniały.

spoko :)
odeśpie nocke i się zrobi :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob lis 26, 2011 10:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

hej
czy ktoś wie, czy ktos podjechał rano do KCH?

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob lis 26, 2011 10:46 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Właśnie miałam zapytać o to samo - czy ktoś pojechał??
Ja mogłabym tam zajrzeć na w miarę szybki dyżur, ale dopiero około 12-tej.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Sob lis 26, 2011 10:58 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Chyba jednak bidulki siedzą same :( Pojadę do nich za godzinkę.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Sob lis 26, 2011 11:32 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Alienor pisze:Swoją drogą nie mogę zapomnieć tego kontrastu odkąd zobaczyłam to na kotburgerze:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Niesamowicie ujmujące.
MIKUŚ

Post » Sob lis 26, 2011 12:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Jeśli chodzi o Arletkę to ona się drapie a z czego to wynika nie wiadomo. Możnaby spróbować zmienić jej dietę na z/d ale to niewykonalne skoro jest teraz z innymi kotami, co zapewne sobie ceni. Proponuję więc od czasu do czasu smarować jej te ranki tą maścią i obserwować - może nie siedząc w boksie nie będzie aż tak zestresowana i będzie drapać się mniej.

Jesli chodzi o plakat dla białaczkowców - mogę zrobić i wydrukować na kolorowo raz ale potem na kolorowo powielić nie jestem już w stanie :(

Jesli chodzi o przyjęcie do KCh kociej rodzinki i jakieś kociej samotnej nieśmiałej kotki to jestem za

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lis 26, 2011 14:54 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Po dyżurku:

Na zdrowej niestety skonczyło się mokre jedzonko
- Kitekata nie chcą jeść :( Dużą otwartą puszkę zostawiłam w lodóweczce, bo na kwarantanie kociaki chętnie to jedzą :ok:
Skończył sie też żwirek - resztka na zdrowej, a na kwarantannie zero :(
Arlecia zaczyna być nieznośna, zamiast docenić swoją polepszoną sytuację jak to czyni Biedronek, miaukoli potwornie na oknie i tylko stoi pod drzwiami, by myknąć do przedsionka i najlepiej na dwór :evil:
Biedroneczek kapitalny, zabawowy, zachęca do zabaw inne koty, więc jest im tam teraz wesoło :D
Oczka Gremlinków były w fatalnym stanie :!: Proponuję im przemywać 2 razy dziennie - na każdej zmianie i na przykład smarować neomycynką tylko na noc. Pamiętajcie proszę, bo takie zaschnięte potem trudniej doprowadzić do lepszego stanu.

Na kawrantannie była sodoma i gomora :!: Rozsypany żwirek, porozrzucane papiery na podłodze, no koty zaszalały z nudów :twisted:
Przyjechała nowa rodzinka za schronu, są cudni :1luvu: i nowa kicia po sterylce - miziak niemożliwy :1luvu:
Sabince wysmarowałam oczka i jednak zostawiłam jeszcze w boksie.
Reszta towarzystwa super i ok :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Sob lis 26, 2011 15:31 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza do nowej części watku

Wiesiu...........................KOCHAM CiĘ:) i Jadzię też:)
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

[poprzednia][następna]