Brynio - duży puchaty buranio. Kapitanie.. [*] zgasł kochany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 19:44 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

do góry Brysiu po domek!
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Czw lis 17, 2011 11:49 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

trafiłam tu przez bazarek i ujrzawszy Brynia od razu zostaję jego wielbicielką- uwielbiam wielkie buraski, a to jego uszko dodaje uroku, aż dziwne,że nikt jeszcze się nie zgłosił po Brynia, myśle,że tylko dlatego,że tutaj prawie wszyscy jesteśmy zakoceni na amen :?
a to moje burasiątko-niewidome, też z klapniętym uszkiem, czyż takie bure futerka, jak Brynio czy mój Rolfik nie są wyjątkowe? :wink: Wierzę ,że Brynio znajdzie swojego człowieka, tylko czasem troszeczkę tzreba poczekać :ok: Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lis 17, 2011 12:26 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Rolfik cudo :1luvu: I te uszko jak naszego Brynia :1luvu: Coś jest w tych buraskach ;)
po_prostu_kaska

Post » Nie lis 20, 2011 22:24 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Brynio zjadł kolejny worek karmy,dzisiaj otrzymał kolejne 2 kg które mialam na czarną godzine i dzisiaj wykorzystałam bo paczka z karmą jeszcze nie przyszła.Brysiu przytył i juz trochę mnie to martwi tylko jak mu ograniczyć jedzenie jak miauczy i się upomina.Tak to cudowny kot.Gdzie ten dom. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 21, 2011 6:11 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Czy Rolfik przypadkiem nie jest bliźniakiem Brysia lub jego klonem? Albo chociaż drugim (bo pierwszym jest Miś z Łodzi) oficerem? :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lis 21, 2011 17:50 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

MalgWroclaw pisze:Czy Rolfik przypadkiem nie jest bliźniakiem Brysia lub jego klonem? Albo chociaż drugim (bo pierwszym jest Miś z Łodzi) oficerem? :wink:

:ok: :ryk: jako pierwszy majtek może być jak najbardziej :lol: , choć patrząc na brzuszek raczej na bosmana pasuje :mrgreen: - bo, ehem, kubraczek" mu się troszkę za bardzo rozłazi, a jak pamiętam z ksiązek o piratach majtki zwykłe ściupłe sa raczej :wink: ObrazekObrazek

uprasza sie o wstawienie zdjęć brysiowego brzuszka celem porównania, czy załoga do siebie będzie pasować :lol:

alessandra

Post » Pon lis 21, 2011 17:58 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

A proszę bardzo :mrgreen:

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pon lis 21, 2011 18:00 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Oj ale załoga nam się trafiła. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pon lis 21, 2011 18:16 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Załoga to my, a Kapitan i Oficerowie są wyżej.
Załogo, pokazywać brzuszki proszę :wink:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 22, 2011 12:27 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

MalgWroclaw pisze:Załoga to my, a Kapitan i Oficerowie są wyżej.

oj, lepiej nieeee jesli o mnie chodzi :strach: :lol:
to już lepiej pozostańmy przy kapitanie i bosmanie -futrzaste lepiej się prezentują :wink:

alessandra

Post » Śro lis 23, 2011 21:10 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

alessandra pisze:
MalgWroclaw pisze:Załoga to my, a Kapitan i Oficerowie są wyżej.

oj, lepiej nieeee jesli o mnie chodzi :strach: :lol:
to już lepiej pozostańmy przy kapitanie i bosmanie -futrzaste lepiej się prezentują :wink:

U mnie niestety też strach brzuszek pokazać :mrgreen: .Dali znać ,ze karma dla Brysia w drodze. :P

horacy 7

Post » Czw lis 24, 2011 9:05 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Brysiu majtek się melduje na pokładzie.

horacy 7

Post » Pt lis 25, 2011 9:02 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt lis 25, 2011 19:33 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Dziękujemy za ogłoszenia.Dzisiaj też doszło papu dla kapitana. :mrgreen:

horacy 7

Post » Sob lis 26, 2011 9:53 Re: Brynio - duży puchaty buranio. Długo czeka. Gdzie ten dom?

Promuj się kapitanie :ok:

Przecież musi być i dla Ciebie gdzieś dom :roll:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]