Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 24, 2011 22:31 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

http://www.youtube.com/watch?v=EjjOA4H8 ... re=related
tu jest o Komandosku z tłumaczeniem na angielski
Michałowa piosenka jest taka rozleniwiajaca
a Boryska rozrabiacka
Hogaty no o świętym nożu przebijającym serce :ryk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lis 25, 2011 9:37 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Ja hciałem sie pszedstawić fotograficznie, bo tu zleciłem napisanie kilku zdań a jeszcze nie fstawiłem zdjencia,to teras:
ObrazekJestem Morris i jestem ze fsi, mam 6 i pół miesionca.
A od fczoraj mamy nowego kolegiem, Leoś sie nazywa:

https://lh5.googleusercontent.com/-nzc4 ... C_5176.JPG
No a tu razem:
https://lh5.googleusercontent.com/-UpP0 ... C_5137.JPG
to sie nafstawjałem..
A pjosenki macie szałowe!!

Morris

frufru

Od: Czw wrz 08, 2011 21:06

Post » Pt lis 25, 2011 19:20 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

oki to mieskam se jus 2 tygodnie cas pokazać kto tu rzomdzi nie? :mrgreen: telas lecem do kuchni rypka jest na kolacjem a ja lubiem rypki
Borys

PearlRain

Post » Pt lis 25, 2011 22:50 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Tenskiem za Emirem :(
Ale tszeba pszyznac, Borys, ze fajny z ciebie dzieciak, kotowi siem humor poprawia jak ciem czyta :)

Emma
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Sob lis 26, 2011 9:46 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Emma też bardzo tęsknię za Emirem :cry:
Borys przechodzi sam siebie, rozbrykał się, rozbiegał nie mam pojęcia co zrobiły mu moje amaryllisy, czemu firana mu sie nie podoba bo ściaga ją każdej nocy, no wesoło z nim jest :wink: aa wspinaczki po metalowej framudze bo tak łatwiej są bezbłędne...

PearlRain

Post » Sob lis 26, 2011 18:40 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

A propos plaskaczy mam powazne problemy wychowawcze z Hogata. Pomijam, ze leje kocury a jak sie mocno rozbawi to sama nie mam odwagi kolo niej przejsc bo sie na mnie czai i poluje. Ostatnio doszlo:

- grzebanie po smieciach
- kradziez kocykow
- spanie w trocinach w warsztacie
- siedzenie na drzwiach i skakanie z nich na ruchomy cel

Ona nie powinna byc jakas bardziej perska???

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob lis 26, 2011 19:28 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Mary_Poole pisze:A propos plaskaczy mam powazne problemy wychowawcze z Hogata. Pomijam, ze leje kocury a jak sie mocno rozbawi to sama nie mam odwagi kolo niej przejsc bo sie na mnie czai i poluje. Ostatnio doszlo:

- grzebanie po smieciach
- kradziez kocykow
- spanie w trocinach w warsztacie
- siedzenie na drzwiach i skakanie z nich na ruchomy cel

Ona nie powinna byc jakas bardziej perska???

Męskie wzorce wychowawcze?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lis 26, 2011 23:35 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Myślę,że pers powinien być na przekór.
I nieważne jak,ważne żeby być innym niż oczekują.

Weź sobie bri.
Bri to zagadka nieśmiertelności.
Bri to tajne/poufne.
Bri to nieustraszeni pogromcy wampirów...
Nie zrozumiem Felixa ,nawet się już nie staram.
Wkładam (ręcznie!) żarcie z jednej strony, obserwuję co wychodzi z drugiej (sam nie je).Ostatnio sam nie pije.Poję łyżeczką do herbaty bo nieco wzrosła kreatynina.
Bawi się ,skacze albo siedzi w tapczanie (ktoś wie dlaczego siedzi?),przeprowadził się do mieszkania dwojga strych ludzi ,więc stresów nie ma.
No czemu,czemu on jest TAKI??
Śliczny,rudy i niepojęty.

Daj spokój Hogacie.
Albo przyślij ją na obóż kondycyjny do Kotkinsów: tu jest biecie łapą i wojna persko-perska na codzień.Dziewczyna sobie użyje,wzbogaci osobowość.Fiona to mistrzyni finezyjnych ataków zza węgła.Amelia wali jak kula,w sam środek.
Brakuje tylko Hogaty...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lis 27, 2011 10:46 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

kotkins pisze:Weź sobie bri.
Bri to zagadka nieśmiertelności.
Bri to tajne/poufne.
Bri to nieustraszeni pogromcy wampirów...

świetnie opisałaś charakter Komandosa :ok: :lol:

czuję się jak matka niemowlęcia dręczonego kolką jelitową, se ne da w nocy spać Borys ma akurat nocą baaardzo dużo do roboty :roll:

PearlRain

Post » Nie lis 27, 2011 11:29 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Jak wzięliśmy Felka to ze trzy miesiące nie mogliśmy spać.
Do dziś poluje na stopy w łóżku.
Mój tato (mieszka u nich,pietro wyżej) ze stresu śpi w grubych skarpetkach :mrgreen: ,bo Feliksik naprawdę gryzie i drapie.
Trzeba spać nieruchomo,stopy trzymać pod kołdrą.Zaczajony napastnik w nogach łóżka wydaje się spać...ale on CZUWA.
Jeden ruch a wbije pazura (zawsze ma uzbrojone łapy,zawsze!) albo złapie w zęby.

Mam dwie adoptowane perskie po przejścich.I one sa normalne.
A mój "rodzony" ,od kociaka wychowany Fel to psychopata ,terroryzujący całą rodzinę!

To chyba źle świadczy o moich talentach pedagogicznych...

(nie umiem wstawić zdjęć!coś zmienili w imageshacku i nawet młody nie dał rady!)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lis 27, 2011 11:51 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Obrazek
tu jestem grzecny kotek i śpiem
Obrazek
a tu siem bwiem wenzem i myską
Obrazek
taki jestem an fas

PearlRain

Post » Nie lis 27, 2011 12:04 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Wiesz co :mrgreen: jak foce ryby a niemam miarki to tak dla zachowania
proporcji i poglądowej ''TAAAAAAAAAKIEJ'' rybki kładę paczke papierosów,
bardzo proszę o paczkę papierosów obok kotecka ,palić nie musi :mrgreen: :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lis 27, 2011 12:08 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

iwona66 pisze:Wiesz co :mrgreen: jak foce ryby a niemam miarki to tak dla zachowania
proporcji i poglądowej ''TAAAAAAAAAKIEJ'' rybki kładę paczke papierosów,
bardzo proszę o paczkę papierosów obok kotecka ,palić nie musi :mrgreen: :D

jak tylko złapię go na spaniu cyknę z paczka fajek, w ruchu to niemożliwe zdjęcie an face udał się cudem zrobić :wink: :mrgreen:

PearlRain

Post » Nie lis 27, 2011 13:27 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Jest przesliczny. On ma w oczach dobroc, milosc, oddanie. A jaka metamorfoza?????? Futerko sliczne, co raz większy jest. Cuudoooo :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Nie lis 27, 2011 18:19 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

A ja sie zdenerwowalam na babsztyla w wedliniarskim :evil:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

[poprzednia][następna]