Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Nawet doraźnie nie bierz bo może spowodować duży problem. Poproś żeby Ci napisał na recepcie mozna zamienić- i wtedy dadzą np Helicid który czasami kosztuje jedno opakowanie....1 grosz![]()
A najlepiej podejdź do apteki i zapytaj się o preparat który najmniej kosztuje na recepte i to zasugeruj bo często doktory nie znają cen
I zawsze większe opakowanie kosztuje znacznie mniej
ilgatto pisze:Na poprawę nastroju i złagodzenie wszelkiej maści bólu: http://video.interia.pl/obejrzyj,film,1 ... C4%85pieli
Megana pisze:Z oka was spuścić nie można bo 10 stron natłuką. Ja tłustego też nie mogę, lekarz od zastawek z kolei mi zabronił. Polprazol jest świetny i na wrzody i na zwyczajne zapalenie żołądka też. I tani jest.... w miarę.
Gosia a ty te wrzody to masz z helicobacter?
alab108 pisze:Gosiu, Bioprazol tj. zamiennik Polprazolu można kupić bez recepty, ale tylko kilka sztuk. Chyba jest trochę droższy, ale nie jestem pewna.
kamari pisze:Czy na tym forum jest chociaż jedna w pełni zdrowa osoba? Pomijając choroby psychiczne oczywiście, bo te się nie liczą
vip0 pisze:kamari pisze:Czy na tym forum jest chociaż jedna w pełni zdrowa osoba? Pomijając choroby psychiczne oczywiście, bo te się nie liczą
Mario, samo życie...
majencja pisze:Nawet doraźnie nie bierz bo może spowodować duży problem. Poproś żeby Ci napisał na recepcie mozna zamienić- i wtedy dadzą np Helicid który czasami kosztuje jedno opakowanie....1 grosz![]()
A najlepiej podejdź do apteki i zapytaj się o preparat który najmniej kosztuje na recepte i to zasugeruj bo często doktory nie znają cen
I zawsze większe opakowanie kosztuje znacznie mniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości