Kefir+Morfeusz+Agatka i "coś tu śmierdzi"

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 21:12 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Jeden schudł, drugi przytył - zgodnie z powiedzeniem, że nic w przyrodzie nie ginie. :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 25, 2011 21:35 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

kalendarek pikny! zabyłam dwa! polecam! :)
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pt lis 25, 2011 21:37 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

To ja sie musze pochwalic!!!! Wczoraj poglaskalam Michala i czuc mu kregoslup!!! Po 3 miesiacach na obesity management.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt lis 25, 2011 21:44 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Mary_Poole pisze:Wczoraj poglaskalam Michala i czuc mu kregoslup!!!

Zagłodzony kot 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 25, 2011 21:45 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Bazyliszkowa pisze:
Mary_Poole pisze:Wczoraj poglaskalam Michala i czuc mu kregoslup!!!

Zagłodzony kot 8O

Iiii tam. Nadal nie znalazlam namacalnego dowodu na istnienie zeber.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob lis 26, 2011 11:08 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Witam :)
A co to za odchudzająca karma? Ja muszę Joachimka odtuczyć trochę....

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lis 26, 2011 11:39 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

royal canin obesity management weterynaryjna. Smakuje - przynajmniej u mnie!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 26, 2011 11:59 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Mary_Poole pisze:To ja sie musze pochwalic!!!! Wczoraj poglaskalam Michala i czuc mu kregoslup!!! Po 3 miesiacach na obesity management.

Powiem tak - jak odchudzałam Mietka to próbowałam różnych karm odchudzających i po niektórych jeszcze bardziej tył, one tak działają że wypełniają żołądek i pęcznieją. Z resztą ciężko odchudzić grubaska przy niejadku, zamknięcie na czas karmienia nie wchodziło w gę bo Sibelka jak Mietek zaczynał wyć z drugiego pokoju przestawała jeść i było już ogólnie po obiedzie.
Mietka odchudziłam i utrzymuję wagę na kurczaku. Dostawał tyle mokrego ile chciał (ale właśnie kurczaka gotowanego, żadnych puszek, chyba że w ramach przysmaku raz na miesiąc) i wtedy chrupki były tylko dodatkiem - jadł ich tyle coby ścierać płytkę nazębną i mieć witaminy (dostaje też pastę witaminową, trzeba wtedy uzupełniać ale wiadomo nie tak bardzo jak w BARFie, bo on tych chrupek trochę jednak zjada dziennie i jakieś tam witaminy z tego przyswaja). Dostaje też pstrąga rzecznego - rzadziej ale to ze względu na cenę i na to że trzeba się bawić w obieranie ości. W Biedronce jest świeży. Ogólnie czyste białko i trochę chrupek plus witaminy. Pięknie schudł i trzyma wagę. Słyszałam że po karmach odchudzających koty mają efekt jojo, no bo one właśnie tak działają jak pisałam wyżej - nie przyzwyczajają wcale organizmu do innego sposobu trawienia tylko działają na "sytość" a to nie jest droga to stałego utrzymania prawidłowej wagi.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob lis 26, 2011 12:22 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

zaznaczam :kotek:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob lis 26, 2011 19:37 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Gibutkowa pisze:
Mary_Poole pisze:To ja sie musze pochwalic!!!! Wczoraj poglaskalam Michala i czuc mu kregoslup!!! Po 3 miesiacach na obesity management.

Powiem tak - jak odchudzałam Mietka to próbowałam różnych karm odchudzających i po niektórych jeszcze bardziej tył, one tak działają że wypełniają żołądek i pęcznieją. Z resztą ciężko odchudzić grubaska przy niejadku, zamknięcie na czas karmienia nie wchodziło w gę bo Sibelka jak Mietek zaczynał wyć z drugiego pokoju przestawała jeść i było już ogólnie po obiedzie.
Mietka odchudziłam i utrzymuję wagę na kurczaku. Dostawał tyle mokrego ile chciał (ale właśnie kurczaka gotowanego, żadnych puszek, chyba że w ramach przysmaku raz na miesiąc) i wtedy chrupki były tylko dodatkiem - jadł ich tyle coby ścierać płytkę nazębną i mieć witaminy (dostaje też pastę witaminową, trzeba wtedy uzupełniać ale wiadomo nie tak bardzo jak w BARFie, bo on tych chrupek trochę jednak zjada dziennie i jakieś tam witaminy z tego przyswaja). Dostaje też pstrąga rzecznego - rzadziej ale to ze względu na cenę i na to że trzeba się bawić w obieranie ości. W Biedronce jest świeży. Ogólnie czyste białko i trochę chrupek plus witaminy. Pięknie schudł i trzyma wagę. Słyszałam że po karmach odchudzających koty mają efekt jojo, no bo one właśnie tak działają jak pisałam wyżej - nie przyzwyczajają wcale organizmu do innego sposobu trawienia tylko działają na "sytość" a to nie jest droga to stałego utrzymania prawidłowej wagi.

U mnie było podobnie. Moja na karmie odchudzającej zaczęła jeszcze szybciej tyć. W momencie kiedy odstawiłam karmy zawierające dużo węglowodanów waga ustabilizowała się. Nie schudła, ale też nie przytyła.

Gibutkowa fajnie, że opisałaś swój sposób. Spróbuję i z moją w taki sposób. Z pewnością spodoba jej się jedzenie głównie mięska :) a może i dzięki temu schudnie.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Nie lis 27, 2011 16:05 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lis 30, 2011 19:14 Re: Kefir & Morfeusz - bazarkujemy str 9

no tu mamy wszystko:
viewtopic.php?f=20&t=136361

a tak se śpimy
Obrazek

albo tak

Obrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lis 30, 2011 19:15 Re: Kefir & Morfeusz - grudniowo...

Pięknie śpicie! :love:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 30, 2011 19:27 Re: Kefir & Morfeusz - grudniowo...

szukamy transportu dla koteczka = Radomsko- Białystok... 8O może być z przesiadkami :roll:

dla kota z wątku KAN

viewtopic.php?f=1&t=129201&start=795

kontakt Hanulka
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro lis 30, 2011 21:31 Re: Kefir & Morfeusz trans Radomsko Białystok poszukiwany str 10

Obrazek

czarno-czarni

[poprzednia][następna]