Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 12:20 Re: Legnica

A nam wczoraj prąd ukradli,o.
I przez cały czas jak trwały ciemności było u nas cichuśko,spokojniuśko i w ogóle sielanka.

Polecam taki sposób na znikanie stada kociątek,to działa!
Szkoda tylko ze w ciągu dnia nie da się dokładnie zaciemnić lokalu :|
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 12:32 Re: Legnica

Teraz jest jasno w mieszkaniu i nikt nie siedział na akwariumie,nie grzebał w przykrywających go szybkach i nie przefrunął na parapet.
Od rana wcale nie słyszałam mieszania między doniczkami i wcale,w ogóle nie odliczałam zgadując która tym razem spadnie.
Nikt nie biega,nie depcze mnie po ramionach w poszukiwaniu atrakcyjnego zajęcia,jest cicho,spokojnie i w ogóle cieszę się ze jakoś jest.
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 12:33 Re: Legnica

i głowa przestała mnie boleć,chyba wreszcie zastosowałam bezpieczną dla mnie strategię 8)
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 12:44 Re: Legnica

a wiesz u mnie słońce i jak kociątka połozyły się na słonecznej plamie tak leżą spokojnie - żądam samych słonecznych dni :ok: :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lis 25, 2011 12:50 Re: Legnica

O!to u Ciebie też mały sukcesik.
Super!
Cieszmy się tymi spokojnymi sekundami :)
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 13:23 Re: Legnica

Nie rozczula mnie wieczne szukanie bliskości ze mną

Obrazek
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 14:23 Re: Legnica

U nas tez słonecznie, więc stado wyszło na dwór, a ja do pracy;) - zaraz wracam, pora zaganiać do domu. Tylko moje wracają takie zmęczone, że się już nie mnożą :ryk:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pt lis 25, 2011 15:41 Re: Legnica

Marudka pisze:U nas tez słonecznie, więc stado wyszło na dwór, a ja do pracy;) - zaraz wracam, pora zaganiać do domu. Tylko moje wracają takie zmęczone, że się już nie mnożą :ryk:

szczęściara, słoneczko sie skończylo i zaczęło się rozmnażanie kociątek :|

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt lis 25, 2011 16:30 Re: Legnica

Marudka pisze:U nas tez słonecznie, więc stado wyszło na dwór, a ja do pracy;) - zaraz wracam, pora zaganiać do domu. Tylko moje wracają takie zmęczone, że się już nie mnożą :ryk:

A ja właśnie wróciłam.
Bo wyszłam,nikt więcej nie chciał bo zimno czy cós,więc wzięłam synka i wyszliśmy.
:?
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 16:38 Re: Legnica

Powiem Wam-REWELKA-Boszszsz,jak fajnie że nikt się nie wgapia w twarz namolnie.Nie smyra po rękach,nie ślini twarzy.
Spacery są piękne...
A tak w ogóle to sobie zaszalałam.
Kupiłam ten pręcik do zazdrostki (ja chyba mam jakiś uraz ukryty do gołych okien),ten co to tak wdzięcznie dyndał z okna,w czasach jak moja kuchnia chlewikiem była.
Nie żebym odczuwała jakiś dyskomfort w związku z dyndaniem.
Kupiłam bo chciałam.
I jeszcze kupiłam worek ziemi do kwiatów doniczkowych.
Zupełnie bez celu kupiłam.Tak dla jaj.
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 16:39 Re: Legnica

PearlRain pisze:

szczęściara, słoneczko sie skończylo i zaczęło się rozmnażanie kociątek :|

A u nas robi się coraz ciemniej.
Moze znów ktoś prąd podprowadzi 8)
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 16:45 Re: Legnica

Ten,którego jeszcze dziś rano tak bardzo kochałam i pokazywałam innym redbulom jako wzór do naśladowania,bo przemieszczanie ma ograniczone do minimum:

Obrazek
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 17:04 Re: Legnica

Legnica pisze:Ten,którego jeszcze dziś rano tak bardzo kochałam i pokazywałam innym redbulom jako wzór do naśladowania,bo przemieszczanie ma ograniczone do minimum:

Obrazek

ale wykorzystuje je maksymalnie :wink:
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt lis 25, 2011 17:13 Re: Legnica

ezzme,agiag podsumowała by mię tutaj najtrafniej,
ja nie wiem jak to się dzieje,ale Oni oboje rozumieją się idealnie.

Z powodu nieobecności agiag,pozwolę sobie na parę nieudolnych słów podsumowania;
Forest na ogół charakteryzuje się zminimalizowanymi ruchami,za wyjątkiem chwil,kiedy przynoszę zakupy 8)
Legnica

Post » Pt lis 25, 2011 17:16 Re: Legnica

Jak Forest zacznie cierpień na nadwagę i lekarz zaleci mu zażywanie zwiększonej dawki ruchu,to będzie to najdroższa kuracja w kraju,albo i na świecie.
Bo będę zmuszona kilka razy dziennie przynosić do domu zakupy.
Legnica

[poprzednia][następna]