Faktycznie nie naniosłam, przepraszam, już wpiszę. Wiora niedługo przed końcem aukcji zalicytowała:
wiora pisze:10 za 13zł
Ponieważ nie było mnie w domu przez kilka ostatnich godzin bazarku, ten ostatni wpis ujęłam już w ostatecznych wynikach, tutaj (ten post jest bezpośrednio po poście wiory z ofetą 13 złotych) :
Afatima pisze:Ciocia wiora
Bazarek zakończony, księgarnia zamknięta

Oto wyniki:
1. Mario Vargas Llosa: Raj tuż za rogiem. Książka nowaKupione: Szalony Kot: 20 złotych 2. Michael Bond: Miś zwany Paddington - wydanie specjalneKupione: holly101: 30 złotych3. Tytus, Romek i A'Tomek (Prószyński i s-ka) - Jako warszawscy Powstańcy 1944, z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani. Książka nowa Kupione: Bagienka: 25 złotych4. Frances Hodgson Burnett: Tajemniczy Ogród - wydanie specjalne. Książka nowaKupione: holly101: 20 złotych5. Marcin Wroński: Morderstwo pod cenzurą. Książka czytana, stan dobryKupione: Bagienka: 15 złotych6. Camilla Lackberg: Księżniczka z lodu - audiobook. Nowa, zafoliowanaKupione: dite: 15 złotych 7. Lee Carroll: Królestwo czarnego ŁabędziaKupione: Pietrucha: 12 złotych8. Matthew Pearl: Klub Dantego. Książka czytana, stan dobry.Kupione: dite: 27 złotych9. Hanami-kwiat wiśni: film dvd, wydanie NewsweekaKupione: Uschi: 5 złotych10. Tess Gerritsen: Dolina Umarłych. Książka nowa. Kupione: wiora: 13 złotych11. Eduardo Mendoza: Wyspa niesłychana. Książka nowa.Kupione: nikaxx: 12 złotych12.Zbigniew Wodecki: Pszczoła, Bach i skrzypce. Książka nowa.Kupione: Bagienka: 10 złotych13. Artur Andrus: Każdy szczyt ma swój Czubaszek. Książka nowa.Kupione: Pietrucha: 15 złotych14. Giuseppe Tomasi di Lampedusa: Gepard. Książka nowa, ale przeleżała na półce kilka lat. Kupione: Uschi: 5 złotych15. Kasia Kowalska: Moja krew. Płyta nowa, bez folii. Kupione: iza71koty: 12 złotych16. Marek Dyjak: Moje Fado. Płyta nowa, bez folii.Kupione: Agneska: 10 złotych 17. Charles Aznavour: Toujours. Płyta nowa, bez folii.Kupione: Chatte: 5 złotychRazem dzięki Wam uzbierało się uwaga.... uwaga... 241 złotych!!Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim licytującym i piszę pw
Uwaga: Pw jest zbiorcze, także przy odpowiedziach prosze wykasować resztę adresatów z listy na górze
Edit: Bagienka
dała DS Pszczole, Bachowi i Skrzypcom! Dziękujemy!!