Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dziewczyny czy Mańka tylko sika poza kuwetę czy wszystko, bo jeśli sika to chyba trezba by zrobić jej badanie moczu może kluje się jakis stan zapalny
The Szops pisze::!: Czy ktoś może wziąc dyżur w niedzielę wieczorem ponieważ Agata ma obowiązki służbowe i nie zdąży dotrzec do KCH.![]()
![]()
jadziaII pisze:Nie!!! stwiedzam z cala odpowiedzialnoscia sra tez na kocyki i to w sposob beszczelny patrzy sie na ciebie i wali konociory
jadziaII pisze:poswiecic jej jak najwiecej czasu i milosci tego teraz ten kociak potrzebuje. A nie czekac nie wiem na co.
Ale jeszcze nie wszyscy wiedza ze "zwierzeta sa jak ludzie - czuja."
Dorota Wojciechowska pisze:
U mnie tez Sheba w taki ostentacyjny sposób sikała lub kupoliła jak coś się jej nie podobało - np. nowe dokocenie.
Doskonale wiedziała gdzie nie może i tam właśnie waliła
Dorota Wojciechowska pisze:jadziaII pisze:poswiecic jej jak najwiecej czasu i milosci tego teraz ten kociak potrzebuje. A nie czekac nie wiem na co.
Ale jeszcze nie wszyscy wiedza ze "zwierzeta sa jak ludzie - czuja."
jadziu pani prawie codziennie jest w KC ale nie bierze jej tylko dlatego że właśnie maremont łazienki i wiercą stukaja i ogólnie rozgardiasz i bałagan. Pani po rozmowie stwierdziła że to byłby duzy stres na zmianę domku.
Dlatego ta decyzja że po niedzieli ją wezmą jak juz będzie spokojniej
The Szops pisze:Ta klatkowa dziczka, chyba powinna dostac coś na rozwolnienie bo się bidula odwodni. Nie wiem, czy to przypadkiem nie jest spowodowane stresem, może powinna jak najszybciej wrócic na wolnośc. Skąd ona jest, wiadomo coś o niej?
MartynaP pisze:prosze zdjecia i opisy na pw badz maila zrobie wydarzeie na FB
Cookie1706 pisze:I jak Kolombo Jadziu?
The Szops pisze::!: Czy ktoś może wziąc dyżur w niedzielę wieczorem ponieważ Agata ma obowiązki służbowe i nie zdąży dotrzec do KCH.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007, Blue, Google [Bot], puszatek i 64 gości