PAKT CZAROWNIC XXIX - dziękuję za wszystko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 13:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Na Krakowem jest przekroczona masakrycznie ilość bardzo niebezpiecznych związków siarki, węgla, rakotwórczych węglowodorów i dioksyn. W telewizji trąbili aby dzieci z przedszkoli nie wychodziły na spacery i ogółem o ograniczenie przebywania na dworze do niezbędnego... :evil:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lis 25, 2011 14:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Asia_Siunia pisze:Na Krakowem jest przekroczona masakrycznie ilość bardzo niebezpiecznych związków siarki, węgla, rakotwórczych węglowodorów i dioksyn. W telewizji trąbili aby dzieci z przedszkoli nie wychodziły na spacery i ogółem o ograniczenie przebywania na dworze do niezbędnego... :evil:

Jezu masakra :o .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lis 25, 2011 14:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Sol, psiamo, a te wasze sikawki to tak codziennie czy sporadycznie sikaja?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lis 25, 2011 14:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

U mnie to nawracająca przypadłość o nieregularnym cyklu. Potrafi być miesiąc, dwa spokoju, a potem lanie kilka dni z rzędu do póki lekj nie zacznie działać. Z tym, że u nas zawsze wiąże się to z zapaleniem pęcherza, kocia dostaje leki, uspokaja się i potem niewiadomo kiedy znów :roll: Od półtorej roku kiedy to sie pierwszy raz objawiło, działamy eliminacyjnie (eliminowaliśmy poszczególne choroby, stres, karmę, ...) i już naprawdę nie wiemy o co chodzi :? . Ale oby u Was była to bułeczka z masełkiem :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 25, 2011 15:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

U nas to jest jeden sik co kilka tygodni zawsze w to samo miejsce. W sumie 4 przypadki.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt lis 25, 2011 15:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

To nie wygląda na sprawy pęcherzowo - kamyczkowe, ale warto skonsultować - tak bym zrobiła :wink:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 25, 2011 21:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

psiama pisze:Sol, jak przestanę się smiać, wleję Ci kiedyś za takie teksty, ale najpierw spóbujemy terapię szokową na Tobie. Z kotami :twisted: .

Moja leje na tle idiopatycznego nawracającego zapalenia pęcherza czyli bez konkretnej przyczyny ... rozważam behawiorystę kiedyś zaprosić. :roll:

O matyldo, a cóż to wisi nad cracov ???? 8O Smog zanieczyszczeniowy ?

Tak,smog ktory neka Krakow to najwiekszy problem tego miasta. Oprocz pijanych turystow, rozwalonych drog i wiecznych remontow powyginanych szyn. Smog wisi nad miastem ktore jest polozone w niecce, wiec smog sie nie rozplynie sam, a do tego pogoda jest bezwietrzna wiec sobie toto swinstwo wisi.... i truje.

Psiamo, chetnie przehebluje sobie mozg moze to cos da, przynajmniej na stare lata zmadrzeje :twisted: a jesli chodzi o terapie szokowa to zaczne od Felka ktory juz piaty dzien swiruje i to tak ze zageszcza ta mikroprzestrzen na ktorej zyjemy. Nie wiem jak on to robi ze kawalek kota jest WSZEDZIE. Ze o bijatykach z innymi obcymi nie wspomne.

Babojago u mnie sikanie objawia sie w sikaniu na lozko, poduszki, koldre i koce, albo na ubrania. Torba z letnimi ciuchami, swieze pranie przyniesione ze strychu, albo pranie przygotowane do wyprania - to najlepsze miejsce do obszczania. Najbardziej ucierpial fotel, na ktorym spi tez pies. Nie nadazam czasami z praniem go, zanim wyschnie juz jest nalane.
Przoduje w tym Glusiek, tepiony przez stado, a rywalizuje z nim Felek i ostatnio tez Fumik.

Odzyskuje pomalu glos, ale dalej schodzi z zatok cement, odksztuszam dalej wnetrzosci (watrobe juz wyplulam teraz jestem na etapie jelit), gardlo mnie boli ale juz jest lepiej niz bylo. Oby tak dalej :ok: inhalacje olejkiem i napar z majeranku naprawde pomogly.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 25, 2011 21:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Weź jeszcze syrop prawoślazowy!! A fotel wywal - jemu i tak nic już nie pomoże 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lis 25, 2011 22:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Czarownice, Joarkadia jest w szpitalu, :ok: :ok: potrzebne ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt lis 25, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

alix76 pisze:Czarownice, Joarkadia jest w szpitalu, :ok: :ok: potrzebne ...

o rany, przekaz jej ze jestesmy z nia myslami, modlitwa, kciukami... kurcze mozna jakos pomoc?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 25, 2011 22:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

O matko!!!!
A co z Karinką??

mocne kciuki!! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lis 25, 2011 22:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Karinka ma opiekę, postaram się jutro dowiedzieć coś więcej ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt lis 25, 2011 23:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

Niech joarkadia szybko wraca do zdrowia, do Karinki i do nas :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Sob lis 26, 2011 10:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

solangelica pisze:
Babojago u mnie sikanie objawia sie w sikaniu na lozko, poduszki, koldre i koce, albo na ubrania. Torba z letnimi ciuchami, swieze pranie przyniesione ze strychu, albo pranie przygotowane do wyprania - to najlepsze miejsce do obszczania. Najbardziej ucierpial fotel, na ktorym spi tez pies. Nie nadazam czasami z praniem go, zanim wyschnie juz jest nalane.

8O 8O 8O 8O 8O A robiłaś sobie badanie moczu? No i co twój tżet na to jak tak łóżko obsikasz? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob lis 26, 2011 10:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXIX

O kurcze... doczytałam... :strach: Biedna... Pozdrówcie ją i przekażcie, że :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]