Szukam wolontariusza z Palucha - oferuje DT dla kociat Wawa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 25, 2011 13:35 Szukam wolontariusza z Palucha - oferuje DT dla kociat Wawa

Witam,

Ostatnio postanowiłam odnowić swoja działalność jako dom tymczasowy. TZ zgodził sie pod jednym warunkiem - mają być tylko małe kociaki. Uważa on (niestety słusznie) ze maja one większą szanse na adopcje i szybkie opuszczenie naszego domu.

Az sie zdziwiłam ze na Kociarni nie ma żadnych kociaków potrzebujących DT z Warszawy, wiec weszłam na stronę schroniska na Paluchu i... prawie sie popłakałam. Boże ile tam nieszczęścia. Wiem ze nie mogę tam pojechać bo bym potem nie mogła spać przez miesiąc. Dlatego potrzebuje kogoś zaprawionego w bojach kto bywa tam częściej i może wziąć ze 2 sztuki za pobraniem (zresztą mam nadzieje ze maja tam jakieś procedury i nie każdy może sobie wynieść stamtąd kociaki ot tak po prostu).

Tak więc oferuję:
-DT dla dwóch (3 jeśli to cały miot) kociąt do 5 mies. życia (mogą być wybrakowane, ale nie mam doświadczenia z b. zaawansowanym KK), nie mogą być całkowicie dzikie bo TŻ sie wścieknie
-żarcie, szczepienie, odrobaczenie, leczenie w razie potrzeby, pełen pakiet ogłoszeń adopcyjnych
-odbiór przesyłki na terenie Warszawy (mogą być nie tylko z Palucha)

Proszę o kontakt na priv.

Pozdrawiam,
Agnieszka
Obrazek

agnieszka336

Od: Czw lis 27, 2008 20:58

Post » Pt lis 25, 2011 13:43 Re: Szukam wolontariusza z Palucha - oferuje DT dla kociat Wawa

Może zajrzyj na wątek kotów z Palucha: viewtopic.php?f=1&t=130472

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt lis 25, 2011 14:20 Re: Szukam wolontariusza z Palucha - oferuje DT dla kociat Wawa

Ja jestem wolontariuszką z Palucha i proszę wejdź na ten wątek co podała Bazyliszkowa, bo większośc spraw paluchowych jest tam omawiana.
Możesz wkleic swój post, tak będzie najłatwiej.
Edit: nick
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt lis 25, 2011 18:08 Re: Szukam wolontariusza z Palucha - oferuje DT dla kociat Wawa

podniose bo ważne
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16