Witam,
Ostatnio postanowiłam odnowić swoja działalność jako dom tymczasowy. TZ zgodził sie pod jednym warunkiem - mają być tylko małe kociaki. Uważa on (niestety słusznie) ze maja one większą szanse na adopcje i szybkie opuszczenie naszego domu.
Az sie zdziwiłam ze na Kociarni nie ma żadnych kociaków potrzebujących DT z Warszawy, wiec weszłam na stronę schroniska na Paluchu i... prawie sie popłakałam. Boże ile tam nieszczęścia. Wiem ze nie mogę tam pojechać bo bym potem nie mogła spać przez miesiąc. Dlatego potrzebuje kogoś zaprawionego w bojach kto bywa tam częściej i może wziąć ze 2 sztuki za pobraniem (zresztą mam nadzieje ze maja tam jakieś procedury i nie każdy może sobie wynieść stamtąd kociaki ot tak po prostu).
Tak więc oferuję:
-DT dla dwóch (3 jeśli to cały miot) kociąt do 5 mies. życia (mogą być wybrakowane, ale nie mam doświadczenia z b. zaawansowanym KK), nie mogą być całkowicie dzikie bo TŻ sie wścieknie
-żarcie, szczepienie, odrobaczenie, leczenie w razie potrzeby, pełen pakiet ogłoszeń adopcyjnych
-odbiór przesyłki na terenie Warszawy (mogą być nie tylko z Palucha)
Proszę o kontakt na priv.
Pozdrawiam,
Agnieszka