Za Ogrynię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Jestem tutaj codziennie ale ukradkiemCzy można prosić o przypomnienie linku do wydarzenia na FB!
Za Ogrynię![]()
![]()
kussad pisze:Jak można trafić na Twoją stronę? Kiedyś u Was byłam może znajdę po swoim profilu
kussad pisze:Tak właśnie o to mi chodziło! Czy dałabyś radę zmienić termin na aktualny? Zobacz w "edytuj wydarzenie" czy jest taka możliwość...W zakończonym wydarzeniu nie da się ani "wziąć udziału" - i rozsyłać do znajomych ani "udostępnić" dlatego nie znalazłam tego u siebie w profiluTeraz można tylko dopisywać komentarze ale nikt nowy nie zauważy tego wydarzenia
a wtedy przydałoby się nowe... a szkoda bo bierze w nim udział dość dużo osób...
Ja widzę, że też już w nim biorę udział od 16.10 i je rozsyłałam - teraz tylko dopisałam komentarz
kussad pisze:Dziękuję miło mi! Skorzystałam z okazji - udostępniłam Ogrynię - jest w tej chwili widoczna na stronie głównej i na mojej tablicy i wysłałam zaproszenie ES
Iwonami pisze:kussad pisze:Dziękuję miło mi! Skorzystałam z okazji - udostępniłam Ogrynię - jest w tej chwili widoczna na stronie głównej i na mojej tablicy i wysłałam zaproszenie ES
Dziękuję w imieniu swoim i Ogryni, ale i tak nie wiem o co chodzi![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości