Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magdalena424 pisze::) super że tak sprawnie poszło
sroka7 pisze:Magdalena424 pisze::) super że tak sprawnie poszło
Wszystko można powiedzieć, ale sprawnie na pewno nie byłono ale liczy się efekt chyba...tyle że kotki znów się mnie boją i mnie nie lubią, no ale mam jeszcze sporo mięska dla nich w lodówce, to może mnie polubią z powrotem
Magdalena424 pisze:podniesiemy maluchy....
ja dzisiaj się wybiorę zobaczyć do tej kocicy burej, zaniosę jej chrupek i zobaczę gdzie mozemy ustawic tam jakąś budkę dla niej... zimno się robi już w nocy
Sroka7 a była ostatnio jak poszłaś?
sroka7 pisze:Magdalena424 pisze:podniesiemy maluchy....
ja dzisiaj się wybiorę zobaczyć do tej kocicy burej, zaniosę jej chrupek i zobaczę gdzie mozemy ustawic tam jakąś budkę dla niej... zimno się robi już w nocy
Sroka7 a była ostatnio jak poszłaś?
Miałam do Ciebie dzwonić - koniecznie budkę musimy jej tam zrobić i szukać jej domu, porobiłam jej zdjęcia wczoraj w południe i dałam chrupek znowu, bo wszystko było wyjedzone, a raczej pieski wyprowadzane tam na spacery nie mogły dosięgnąć do jedzenia, bo za siatkę wysypałam.
Kicia jest mega miziakiem i do tego śliczna!
Jak będziesz szła tam dzisiaj to daj mi znać, podejdę.
Magdalena424 pisze:pojawiło biało-bure, małe, dzikie i dla niej/niego musimy zrobić budkę, bo śpi gdzieś na tym podwórku zamkniętym
było bardzooo głodnei niestety masakrycznie dzikie albo po prostu boi się człowieka a takie śliczne jest.... echh
niestety nie mam ani jednego zdjęcia bo jak chodzę, to już ciemno i nie udaje mi się zrobić zdjecia
Sroka7 dasz radę dzisiaj podejsc i nakarmić je ( a szczególnie to małe, bo ono takie chudziutkie jak cień![]()
), bo mi się chyba nie uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Niushonok i 224 gości