Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
dorotak97 pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłamWyadoptowałam dzisiaj Klementynkę do domku bez balkonu
I co właściciel ma zasiatkować?Kuchnię?
Ewentualnie dobudować balkon i .......zasiatkować
![]()
J.D. pisze:Asiu na poprawę humoru próbka dowcipu wolontariuszki znanej nam fundacji:dorotak97 pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłamWyadoptowałam dzisiaj Klementynkę do domku bez balkonu
![]()
i jak ?weselej?
Ja-Ba pisze:J.D. pisze:Asiu na poprawę humoru próbka dowcipu wolontariuszki znanej nam fundacji:dorotak97 pisze:Nie wiem czy dobrze zrobiłamWyadoptowałam dzisiaj Klementynkę do domku bez balkonu
![]()
i jak ?weselej?
Co się nie da jak się da?
zasiatkowac okno kuchenne
serio
bez jaj![]()
wszak okno kuchenne otwieralne jest
to i kot potencjalnie wypadkowy
zasiatkować okno czyli
kussad pisze:Asiu wiesz o tym, że prawie na żadnym wydarzeniu Waszych kotków nie kliknęłaś "wezmę udział"
MalgWroclaw pisze:kussad pisze:Asiu wiesz o tym, że prawie na żadnym wydarzeniu Waszych kotków nie kliknęłaś "wezmę udział"
Tego z dużym zdjęciem nie umiem udostępnić.
kussad pisze:Asiu wiesz o tym, że prawie na żadnym wydarzeniu Waszych kotków nie kliknęłaś "wezmę udział"
ASK@ pisze:kussad pisze:Asiu wiesz o tym, że prawie na żadnym wydarzeniu Waszych kotków nie kliknęłaś "wezmę udział"
dla mnie to magia najczarniejsza
jak ma to być po kolei poprosze napisać.
Bo jak klikam na wezmę udział to potem gdzieś mi znika udostępnij.A wtedy nie mogę rozesłać.
Bardzo się cieszę, że dotarłyASK@ pisze:Wczoraj spędziłam sporo czasu na poczcie. Ale to był miły czas oczekiwania. Pomjając odgłos walenia stemplami co mi się nieodmiennie z Żukiem kojarzył![]()
Wyszłam z poczty z dwoma listami. NapakowanymiByły w nich...parapetniki dla naszych podopiecznych.Śliczne, puchate. Co to doopinki kocie uchronią przed zimnym parapetem.
![]()
key_west bardzo tobie dziękujemy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości