katka323 pisze:a ja poproszę o wymiary w biodrach i wysokość stanu spodni nr 2
biodra czyli na wysokosci 2cm od konca rozporka

wysokoc stanu: czyli wymiar mierzony po tyle po szwie łaczacym po dłgosci od kroku do samej góry 32cm
Moderator: Moderatorzy
katka323 pisze:a ja poproszę o wymiary w biodrach i wysokość stanu spodni nr 2
maria_kania pisze:1 biodra czyli na wysokosci 2cm od konca rozporka2x43cm,
wysokoc stanu: czyli wymiar mierzony po tyle po szwie łaczacym po dłgosci od kroku do samej góry 32/33cm
o ten wymiar chodziło?
nr 4
biodra czyli na wysokosci 2cm od konca rozporka2x43cm,
wysokoc stanu: czyli wymiar mierzony po tyle po szwie łaczacym po dłgosci od kroku do samej góry 32/33cmm
o ten wymiar chodziło?
daj znać pozdrawiam
panikota pisze:maria_kania pisze:1 biodra czyli na wysokosci 2cm od konca rozporka2x43cm,
wysokoc stanu: czyli wymiar mierzony po tyle po szwie łaczacym po dłgosci od kroku do samej góry 32/33cm
o ten wymiar chodziło?
nr 4
biodra czyli na wysokosci 2cm od konca rozporka2x43cm,
wysokoc stanu: czyli wymiar mierzony po tyle po szwie łaczacym po dłgosci od kroku do samej góry 32/33cmm
o ten wymiar chodziło?
daj znać pozdrawiam
Tak, o te wymiary chodziło. Sorki, że marudzę, ale czy te 43cm w biodrach to jest najszersze miejsce spodni? Bo te biodra to tak różnie wypadają![]()
FeminaLaboriosa pisze:A co z wymiarami modelki ?, podasz ?. Spodnie nr 1 albo 4 bardzo mi się podobają ale nie chce mi się wchodzić w skomplikowane cyfry , wolałabym się porównać z wymiarami modelki i wtedy będę wiedziała czy to dla mnie.
maria_kania pisze:z 1/2cm pod obszyciem rozporka 2x 47/48cm
w obu parach
FeminaLaboriosa pisze:powiedz proszę jakie wymiary ma model /modelka w spodniach nr 1 , to będę wiedziała jak ja się do tych wymiarów mam ( wzrost, waga, biodra i pas)
FeminaLaboriosa pisze:super, dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości