SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 23, 2011 22:18 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosia, nie strasz i tak nie uwierzę, że do mnie przyjedziesz, ale mogę się poświęcić :mrgreen:

Jeżeli tajemnica, to napisz tylko tak ogólnie, co jest w takiej instrukcji :?: Ojej, ciekawska jestem :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro lis 23, 2011 22:22 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Gosia, nie strasz i tak nie uwierzę, że do mnie przyjedziesz, ale mogę się poświęcić :mrgreen:

Jeżeli tajemnica, to napisz tylko tak ogólnie, co jest w takiej instrukcji :?: Ojej, ciekawska jestem :oops:

No ogólnie to w takiej instrukcji jest sposób ekspozycji...
Co ma stać na której półce, na jakiej wysokości, który kolor ma być pierwszy, a który następny...no takie tam.
To podobno bardzo ważne jest 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro lis 23, 2011 22:27 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Małgosiu, a ja znów spózniona :oops:

Wielkie gratulki za pracę , i do tego pachnącą :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Prawdziwa umowa - zlecenie, nie jest zła, nie daje w prawdzie prawa do urlopu, ale wszystkie świadczenia są :ok:
Justysia właśnie się rodzi :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lis 23, 2011 22:32 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jejku, trzy strony w ciągu godziny 8O Czy my tu będziemy biły jakiś rekord? Jeśli tak, to jestem gotowa. I tak nie zamierzałam jeszcze spać.
Małgosiu, oby się wszystko w tej pracy jak najlepiej układało (nie tylko na półkach :D ).

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Śro lis 23, 2011 22:35 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

nowy watek, nowa praca, Nowe Życie - wreszcie idzie do przodu !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lis 23, 2011 22:36 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Dzięki, kochane :1luvu: .
Mam nadzieje, że teraz jak juz ją mam- ta pracę oczywiście- to szybko załapię i bedzie z dnia na dzień coraz lepiej :ok: .
Wogóle jak mi się cos udaje, choćby malutkiego, to po prostu czuję, jak mi się kręgosłup prostuje :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:38 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Na pewno szybko załapiesz i będziesz świetna :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lis 23, 2011 22:40 Forum

To i ja sie zamelduje :ok: Ale gnacie :twisted: że zaległosci musze nadrobić :oops:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro lis 23, 2011 22:41 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
mamaGiny pisze:mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie :D
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego

O, bardzo się przyda :ok: .
Ja muszę zawsze Zosieńkę jakoś wyeksponować...jakaś baba w tytule musi być :ryk: .

To może taka propozycja następnego: Zosia-baba i 40 rozbójników :ryk:

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Śro lis 23, 2011 22:43 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Mam nadzieję, bo bardzo mi zależy...tak długo czekałam na cokolwiek :!:
Bardzo jestem wdzięczna Ani za szansę :1luvu: .

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:44 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mateosia pisze:
vip0 pisze:
mamaGiny pisze:mam cała bibliografię polskich podań i legend coś się znajdzie :D
o i baśnie z 1001 nocy - służę w razie czego

O, bardzo się przyda :ok: .
Ja muszę zawsze Zosieńkę jakoś wyeksponować...jakaś baba w tytule musi być :ryk: .

To może taka propozycja następnego: Zosia-baba i 40 rozbójników :ryk:

Madzia- :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: !

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:47 Re: Forum

Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zamelduje :ok: Ale gnacie :twisted: że zaległosci musze nadrobić :oops:

To ja zrobię skrót wiadomości:

Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może :ok:
No i Gosia zaczęła nowy wątek, ale jej się bajki kończą :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro lis 23, 2011 22:50 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Mario, jestes jedyna :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: !

vip

Post » Śro lis 23, 2011 22:54 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:To i ja sie zamelduje :ok: Ale gnacie :twisted: że zaległosci musze nadrobić :oops:

Gosia dostała tonę węgla, ale nie miała siły rozładować sama, więc zatrudniła Alusia. Puniek przezornie wycofał się do pudełka.
Gosia rozładowała węgiel i poszła do pachnącej pracy, ale musi nas osobiście utłuc, jeżdżąc po całej Polsce, bo może zdradzić bardzo tajne wiadomości, których zdradzić nie może :ok:

Mario, jakbym czytała Chmielewską :1luvu: :1luvu: :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lis 23, 2011 23:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

izka53 pisze:
kamari pisze:

Mario, jakbym czytała Chmielewską :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obawiam się, że Chmielewska, której jestem wielką fanką, byłaby obraziła się śmiertelnie.

Ale fakt, że przez wasze pisanie, bodajże na wątku Gosi notabene, zaczęłam ją czytać od początku (Chmielewską, a nie Gosię; szybciej idzie :roll: ) .

Tak więc czytam jednocześnie Chmielewską, wątek Gosi i na wątku Izy oczekuję na narodziny Justysi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I nie wiem, czy nie zaczyna mi się mieszać :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]