Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 23, 2011 15:38 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Dziś dopiero ,oglądając po raz drugi zdjęcia ,zobaczyłam jak Kacper utył od podkradania jedzenia Lajli.A mówi się, że " kradzione nie tuczy " :mrgreen: :lol:

Obrazek
Obrazek
a tu prawie cała ferajna, bo pingwinka-Zolinka spała POD łóżkiem ;)

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro lis 23, 2011 20:13 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Oj,Welinko,Kacperek tylko dąży do jedynego słusznego kształtu,a poza tym to pan kot,więc nie musi trzymać linii :piwa:Ale dżentelmenem,to on nie jest,skoro wyjada pannie Lajli karmę :spin2:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro lis 23, 2011 20:27 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

BUSIO pisze:Oj,Welinko,Kacperek tylko dąży do jedynego słusznego kształtu,a poza tym to pan kot,więc nie musi trzymać linii :piwa:Ale dżentelmenem,to on nie jest,skoro wyjada pannie Lajli karmę :spin2:

No nie tylko on podjada ,ale po nim najbardziej widać utycie :mrgreen:

welina

Post » Czw lis 24, 2011 9:41 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

w końcu zima przed nami, tłuszczyk trzeba mieć :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw lis 24, 2011 10:27 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

lanua pisze:w końcu zima przed nami, tłuszczyk trzeba mieć :wink:

No i mam :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw lis 24, 2011 14:30 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

...
Ostatnio edytowano Pt lis 25, 2011 17:33 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lis 25, 2011 10:19 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Pierwszy raz od wielu lat obudziłam się z uśmiechem na ustach.U mnie śpi przeważnie Kacper i Laila.W nogach łóżka stoi stolik (barek ) pod nim było ciepłe posłanko.Oczywiście była walka o to miejsce.Wygrała malizna.Zrobiłam więc domek z kartonu i postawiłam na górze.( jak się dorobię kupie im ładny :oops: )Tym razem wygrał Rudy.Lajla się pogniewała i zaczęła spać na fotelu.Budzę się dziś rano ,otwieram jedno oko,później drugie-patrzę a w domku coś kolorowego 8O Rudy zmienił się w Czesława.Największego kota w domu. :lol: Gdy zobaczyłam co jest na podłodze uśmiech jak szybko się pojawił-jeszcze szybciej zniknął. :( Moje skarby czyli szydełka ,druty,koraliki itd.walały się na podłodze.Cała sucha karma wraz z pojemnikiem,utworzyła dywan. :roll:
Kto to zrobił :? oczywiście Kacper.Pomimo,że miska jest pełna od początku bycia w domu kradnie jedzenie i żadna puszka nie jest mu przeszkodą.Każdą otworzy.Bestyja........Muszę poszukać czegoś na kłódkę,bo niedługo będzie ważył z 10 kg.

welina

Post » Pt lis 25, 2011 10:35 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

...
Ostatnio edytowano Pt lis 25, 2011 17:33 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 15:16 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Zrobiło się cicho i spokojnie ,więc chcę powrócić i wyjaśnić parę spraw .Fakt nie cierpię "nerwowych " wątków .Moja pierwsza myśl to go całkowicie zamknąć. Dlatego poprosiłam o dwa dni ciszy ,żebym mogła przeanalizować wszystko.Jednak doszłam do wniosku,że mam wielu wirtualnych przyjaciół,których interesuje Lajla i dlatego zmieniłam zdanie.
Pierwsza rzecz o której chciałam napisać, że to ja źle postąpiłam.Potrafię przyznawać się do błędów.Nie miałam prawa wklejać prywatnych wiadomości skierowanych tylko do mnie.Dlatego jak widać powyżej- zostały skasowane.Targało mną dużo emocji ( niepotrzebnych-może :?: ) .Teraz parę słów do Erin.Było dużo dziewczyn z Forum ( jest ) ,które pomogły mi,czy to poradą,zrobieniem ogłoszeń dla Zosi,czy finansowo dla Lajli..Bez Nich nie dałabym rady.Nie będę wymieniać kto to był,bo one same wiedzą.Wśród Nich ( jedną z pierwszych ) była Broszka.Dlatego nie zgadzam się z Tobą,że robiła zadymę i fochy. Po prostu wyrażała swoją opinię.I znów popełniłam błąd,powinnam od razu wkroczyć w dyskusję.Nie postąpiłam tak, ponieważ dyskutowałyście między sobą,a ja nie lubię pchać się na trzeciego.Erin na przyszłość proszę o mniej złości w wypowiedziach.Jeżeli komuś zrobiłam przykrość słowami,lub ich brakiem to przepraszam :ok: I na drugi raz postaram się swoje problemy rozwiązywać samodzielnie,nie prosząc o rady.Przecież jestem dorosła-nawet bardzo...... :mrgreen:

welina

Post » Pt lis 25, 2011 17:16 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Fakt, nie ma czego komentować :roll:
Reszta na PW.

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 17:29 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Erin pisze:Fakt, nie ma czego komentować :roll:
Reszta na PW.

Erin ten temat już zakończyłam.Wyjaśniłam co miałam do powiedzenia.Również o swoich błędach.Na P.w na ten temat nie rozmawiam.KONIEC TAMTEGO TEMATU :ok:

welina

Post » Pt lis 25, 2011 17:36 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

OK, skoro chcesz publicznie, to proszę.
Uważam, że nie zasłużyłam sobie na takie połajanki z Twojej strony.
I niniejszym się pożegnam ...
Mam tylko nadzieję, że moje obawy co do kotki się nie sprawdzą :|

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 17:49 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Erin pisze:OK, skoro chcesz publicznie, to proszę.
Uważam, że nie zasłużyłam sobie na takie połajanki z Twojej strony.
I niniejszym się pożegnam ...
Mam tylko nadzieję, że moje obawy co do kotki się nie sprawdzą :|

Ja nie mam nic do ukrycia,żeby pisać publicznie.Każdy się martwił w taki,czy w inny sposób..Myślę,że po mojej obszernej wiadomości postąpi z kotką jak potrzeba.Ma kilkunastoletniego psa.Chyba musi o niego dbać jak jeszcze do tej pory żyje zdrowy.Trzymam rękę na pulsie.Najwyżej wróci do mnie.Będę miała dwie siostry.
Każdy ma wolną wolę,jeżeli nie chcesz wchodzić na mój wątek ,to jest Twój wybór. Ja nikomu nie zabraniam.
(To nie były połajanki tylko moje odczucia )

welina

Post » Pt lis 25, 2011 17:57 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

welina pisze:Ma kilkunastoletniego psa.Chyba musi o niego dbać jak jeszcze do tej pory żyje zdrowy.Trzymam rękę na pulsie.

Boże :roll:
Rzeczywiście, najlepiej będzie, jak będę się trzymała z daleka :roll:

Erin

Post » Pt lis 25, 2011 18:06 Re: Uraz Lajli przedawniony. Szalonej wiewióry !!!!

Erin pisze:
welina pisze:Ma kilkunastoletniego psa.Chyba musi o niego dbać jak jeszcze do tej pory żyje zdrowy.Trzymam rękę na pulsie.

Boże :roll:
Rzeczywiście, najlepiej będzie, jak będę się trzymała z daleka :roll:

Jeżeli cytujesz-to cytuj wszystko,a nie urywane zdania.Psy też jak wiesz chorują,więc musi o niego dbać.Przecież my mieszkamy daleko od siebie ,więc nie musisz się trzymać z daleka :mrgreen:

welina

[poprzednia][następna]