Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Emi_lia pisze:Domek postawiony! Tak jak myślalam pani z administracji spodziewała się jakiejś altanki i miała bardzo zawiedzioną minę jak zobaczyła moje dzieło i wbiła mi nóż w serce mówiąc "takie coś?? No my zrobimy takie ładne" i nie jest mi przykro tylko dlatego "my zrobimy takie ładne" haha moje nagabywanie i telefony ze schroniska przyniosły efekty, administracja będzie robić porządne domki dla kotówjupi jupi ponoć w przyszłym tygodniu zaczną więc narazie stoi moja chatka, kotki od razu tam weszły i spodobało im się
dałam sianko a na to polarki więc mają miękko i ciepło. Bardzo się cieszę że wszystkie moje nerwy nie poszły na daremno. Mam nadzieję, że nie poprzestaną na słowach, będę tego pilnować
Jeden malutki sukces
halbina pisze:Akcja fundacyjna w Platanie. Dzisiejsza wyglądała tak: https://picasaweb.google.com/1171519987 ... 654/Akcja# Jutro ciąg dalszy: 15.00 do 19.00. Zapraszamy!
sisay pisze:Kilka fotek dla tych, co niefejsowi są ani nie wchodzą na naszą stronkę
Psoteczka![]()
Bambo![]()
Żółtek
Kolka
Tytka, synek Kolki
Sonia
Piksi
Fiołeczek
Cikuś
Szasta
Śnieżka
coztego pisze:Czy Fiołek wrócił z adopcji, czy to zupełnie nowy Fiołek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, niafallaniaf, puszatek, quantumix i 95 gości