Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mary_Poole pisze:Ja lubie suszarkie do futra. Jak mje duza kompala to potem suszyla i bylo git!
Komandos
Asia_Siunia pisze:Ja cie! o rany - ale bendziesz mieć fajnie Komandos. takie małe som takie fajne-ciepłe. Można im sie wpakować do łóżka i se spać.
Moi mnie kompiom jak sie utytłam na pszykład we piachu latem. Duza mówi, ze siem kompiemy w piachu jak wróbleAle ja lubiem siem kompać... lubiem ten no...jak mu tam..o!prysznic jak mnie jeździ ciepłom wodom po plecach. Nikita go lubi zdecydowanie mniej...
Mary_Poole pisze:Asia_Siunia pisze:Ja cie! o rany - ale bendziesz mieć fajnie Komandos. takie małe som takie fajne-ciepłe. Można im sie wpakować do łóżka i se spać.
Moi mnie kompiom jak sie utytłam na pszykład we piachu latem. Duza mówi, ze siem kompiemy w piachu jak wróbleAle ja lubiem siem kompać... lubiem ten no...jak mu tam..o!prysznic jak mnie jeździ ciepłom wodom po plecach. Nikita go lubi zdecydowanie mniej...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Komandos tez tak wyglada
![]()
![]()
Ja lubie se wytrzec brzuchem mokry brodzik w prysznicu i pozniej miec sfilcowany![]()
Hogata
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Lifter, MB&Ofelia, ruda_maupa i 28 gości