Lilianna J-wie pisze:Mój Rudzielec to zawsze z każdej tylko sosik albo galaretkę zlizuje
Otóż to
Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Mój Rudzielec to zawsze z każdej tylko sosik albo galaretkę zlizuje

Tess 1610 pisze:No dokładnie,mój mały liże tylko sosik,reszta saszetki wysycha i wyrzucamdo tego chrupki na deser zje,nie wiem od czego on tyje,waży 4,5 kg,ciekawe co będzie po kastracji
głaski dla Bejbusi
Tess 1610 pisze:Wiem,wiem,ale poszłam za radą weta,mówił mi,że jego koty maja zawsze pełną michę i w dzień i w nocynie wydziela im suchego,ale mój mały jest wagowo chyba w sam raz bo ma 8 m-cy no i jest syberyjczykiem,a to duża rasa.
Karolek(ona) pisze:no to juz wiesz od czego tyje - chrupki są również kaloryczne - nie dla widzi mi sie podają na opakowaniu dzienna dawke któa każdy znas pewnie przekracza, starając sie, żeby micha była zawsze pełna i to nasz błąd. Potem przy odchudzaniu walczymy z kotem, żeby jadł nie w iecej niz norma a najlepiej mniej puki nie zrzuci schabiku
Moja stara kotka ważyła 8 kg,ale była tłusta.Gosiara pisze:Mój Felix wazy 9kg.ale też jest bardzo wysoki i nie jest tłusty;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, MB&Ofelia i 25 gości