Ostatnio byliśmy w lekkiej depresji i na samych dołach, ale mam nadzieję, że już tylko lepiej będzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salvadoredali67 pisze:a ja widzę okiem wyobraźni jak ciotka Olga kreskę białego proszku dzieli żyletką na kamiennym czarnym blacie... i jak kotecek pilnuje , coby się nic nie zmarnowało....
kocurzyca41 pisze:salvadoredali67 pisze:a ja widzę okiem wyobraźni jak ciotka Olga kreskę białego proszku dzieli żyletką na kamiennym czarnym blacie... i jak kotecek pilnuje , coby się nic nie zmarnowało....
To biegnij pomóc,może się załapiesz
OKI pisze:Echh.... no i dom Mamyszy się już wysypałTrudno, co zrobić...
Dobrze przynajmniej, że kobitka zadzwoniła
Szalony Kot pisze:Eeech. A coś więcej powiesz?
kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Echh.... no i dom Mamyszy się już wysypałTrudno, co zrobić...
Łeeeee,to do kitu.Nie może być za dobrze człowiekowi....dwa szczęścia na raz,to za dużo.Mamyszonek poczeka.
OKI pisze:Szalony Kot pisze:Eeech. A coś więcej powiesz?
A co tu gadać?Nie i już...
Współlokatorka właśnie dostała alergii i już jest problem z kociakiem, którego pani ma od jakiegoś czasu![]()
Umowa o mieszkanie jeszcze na rok wspólna, więc nikt tu nic nie zrobi![]()
Dobrze, że teraz, a nie za miesiąc albo pół roku...kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Echh.... no i dom Mamyszy się już wysypałTrudno, co zrobić...
Łeeeee,to do kitu.Nie może być za dobrze człowiekowi....dwa szczęścia na raz,to za dużo.Mamyszonek poczeka.
Mamyszonek już tak długo czeka
ezzme pisze:OKI pisze:Szalony Kot pisze:Eeech. A coś więcej powiesz?
A co tu gadać?Nie i już...
Współlokatorka właśnie dostała alergii i już jest problem z kociakiem, którego pani ma od jakiegoś czasu![]()
Umowa o mieszkanie jeszcze na rok wspólna, więc nikt tu nic nie zrobi![]()
Dobrze, że teraz, a nie za miesiąc albo pół roku...kocurzyca41 pisze:OKI pisze:Echh.... no i dom Mamyszy się już wysypałTrudno, co zrobić...
Mamyszonek już tak długo czeka
widocznie czeka ją coś wyjątkowego:)
kocurzyca41 pisze:No wiemNikt nie patrzy tak jak ona.Pani nie wie co straciła.....spojrzenie Mamyszki jest bezcenne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 481 gości