Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monika74 pisze:wczoraj po prawie miesiacu wróciła z adopcji Mała Mi powód oddania to to że kot się rozchorował i dostał zmian grzybiczych ludzie stwierdzili ze nie bedą wydawac pieniędzy na leczenie. Bardzo proszę o pomoc dla Mi trzeba koniecznie podac jej szczepionke na grzybice i wyleczyc z przewlekłego nieleczonego przeziebienia. Mam tylko nadzieje ze pozostałe koty sie nie zarażą. Mamy juz sporą ilość chorych kotów teraz jeszcze to ręce opadają
monika74 pisze:wczoraj po prawie miesiacu wróciła z adopcji Mała Mi powód oddania to to że kot się rozchorował i dostał zmian grzybiczych ludzie stwierdzili ze nie bedą wydawac pieniędzy na leczenie. Bardzo proszę o pomoc dla Mi trzeba koniecznie podac jej szczepionke na grzybice i wyleczyc z przewlekłego nieleczonego przeziebienia. Mam tylko nadzieje ze pozostałe koty sie nie zarażą. Mamy juz sporą ilość chorych kotów teraz jeszcze to ręce opadają
ewan pisze:Cypisku, ile teraz masz wolnożyjacych kotów którymi się opiekujesz? Jak ze schronieniem dla nich, myślę o budkach styropianowych. Opisz proszę dokladnie sytuację.
Ania i jej Nitro pisze:ewan pisze:Cypisku, ile teraz masz wolnożyjacych kotów którymi się opiekujesz? Jak ze schronieniem dla nich, myślę o budkach styropianowych. Opisz proszę dokladnie sytuację.
No wlasnie, ja tez pomyslalam o budkach, chociaz moze kilka na zime.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości