Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 13:28 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Witam,
długo nie pisałam... :oops:
dziś po dyżurze ok, byłam po 10.00, koty miały posprzatane i były nakarmione.
Miały też dzis odwiedziny - grupka uczennic z opiekunem, panią Ewą z Gimnazjum 13. Na zapleczu jest zielony kocyk, kagańce, obróżka i chrupeczki sprezentowane przez 'gości". Koty zostały wymiziane na cały tydzien :)
Ja dzis podrzuciłam krople fizjologiczne( częsć na zapleczu, częsć w szpitaliku) oraz tradycyjnie Winstona ;)
Co do akcji z boksami to mogę w środę po 16.00, jak dojadę z pracy.
Pozdrawiamy z Piracikiem :)

MagdaMiotlinska

Od: Pon cze 27, 2011 17:34

Post » Pon lis 21, 2011 16:48 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Mozna Zenka sciagnac ze strony schroniska
nie oddamy :!: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon lis 21, 2011 18:46 Forum

MartynaP pisze:Mozna Zenka sciagnac ze strony schroniska
nie oddamy :!: :mrgreen:

He he Zenek sam sobie domek zalatwil :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lis 21, 2011 22:57 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dzisiaj dzień zaczął się do d.... trafił kotek po wypadku, nie ruszał łapkami - po badaniu Pani Dr nie miała wątpliwości, że ma przetrącony kręgosłup.... kierowca, który go potrącił niech smaży się w piekle!!!!

Jutro ważny dzień dla Szpitalika - nowe boksy zostaną zamontowane:) powiem szczerze wygląda to bardzo bardzo fajnie.
Najważniejsze, że nie mamy w schronie pacjentów w szpitaliku, więc pomieszczenie już jest wymyte jutro, jutro od rana będzie lampa.... i można monować na czysto - Wiesiu około 16:30 będę w schronie do pomocy, nie wiem co z Arkiem??
I oby jak najdłużej pusty szpitalik został....
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon lis 21, 2011 22:59 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

MagdaMiotlinska pisze:Co do akcji z boksami to mogę w środę po 16.00, jak dojadę z pracy.
Pozdrawiamy z Piracikiem :)

Magda najprawdopodoniej w środę będzie już po zabawie z boksami, więc środa zostanie dla Ciebie do oceny nowych boksow i miziania kociastych:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 9:37 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Hej
Wolontariuszu, umawialiśmy sie w sobote, mówiłem że będe więc nie odpisywałem bo sie nic nie zmieniło od tamtej pory.
Jasne że będe tak jak umawialiśmy sie. :D
8)
ARO

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto lis 22, 2011 12:34 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

The Szops pisze:Hej
Wolontariuszu, umawialiśmy sie w sobote, mówiłem że będe więc nie odpisywałem bo sie nic nie zmieniło od tamtej pory.
Jasne że będe tak jak umawialiśmy sie. :D
8)
ARO

Super ja jestem od 16 30, Wiesiu też tak będzie - uuuu silna grupa się szykuje:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 17:17 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Z ciekawoscią czekamy na fotorelację szpitalikową :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto lis 22, 2011 21:41 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Dorota Wojciechowska pisze:Z ciekawoscią czekamy na fotorelację szpitalikową :ok:

Zdjęcia ode mnie są kiepskiej jakości, może coś lepszego ma Wiesiu....
Na żywo trzeba to zobaczyć..
Kawał dobrej roboty zrobili Pan Grzegorz i Pani Ola... Wiesiu Aro i ja tylko pomagaliśmy w wykończeniu boksów..
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 21:49 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

W czasie naszej pracy do schronu trafiły 3 domowe koty po starszej pani - 2 mam u siebie bo jutro idą na kastrację, jeden jest na kwarantannie - wszystkie bardzo przestraszone całą sytuacją - biedne koteczki...

Ale i tez dobra nowina - odwiedziła nas dzisiaj Pani Dr Ania P. z Jaworzna (kontakt od Marty) i zabrała najbiedniejsze koteczki z boksu1 i boksu7 - grzyb i kk.... zajmie się nimi, chce nam pomagać.... dla takich chwil człowiek żyje - zmaga się z przeciwnościami, aby ktoś kiedyś przyszedł i powiedział, że bardzo chętnie nam pomoże - oby więcej takich osób do nas trafiło....
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 21:55 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Ja trochę z innej beczki.Piotr bardzo proszę (jezeli można)o wydrukowanie i umieszczenie kartki w biurze i na kociarni ,że osoby chcące adoptować kota muszą przyjechać z kontenerem lub szelkami i smyczą!
Dzis przyjechało małżeństwo ok 20 letnie po kotka (przyjechali autobusem),a w czym kotka przetransportuja ?
W damskiej torebce :evil:
Kur... mać .Rozmawiałam z p.Basią ,powiedziała że jakby miała jakoś punkt oparcia(typu taki plakacik z info)to by kota nie wydała .Pokazalaby paluchem że dyrekcja wymaga i tyle..
Trąbimy na str schro .Że przy adopcji ,psa trzeba miec smycz i obroże ,a kota kontener a ludzie maja to gdzieś :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 22, 2011 21:56 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:W czasie naszej pracy do schronu trafiły 3 domowe koty po starszej pani - 2 mam u siebie bo jutro idą na kastrację, jeden jest na kwarantannie - wszystkie bardzo przestraszone całą sytuacją - biedne koteczki...

Ale i tez dobra nowina - odwiedziła nas dzisiaj Pani Dr Ania P. z Jaworzna (kontakt od Marty) i zabrała najbiedniejsze koteczki z boksu1 i boksu7 - grzyb i kk.... zajmie się nimi, chce nam pomagać.... dla takich chwil człowiek żyje - zmaga się z przeciwnościami, aby ktoś kiedyś przyszedł i powiedział, że bardzo chętnie nam pomoże - oby więcej takich osób do nas trafiło....

O super :ok:

mar_tika

Post » Wto lis 22, 2011 21:58 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

Marta liczę na Twoje fotki z nowych boksow, żeby wszyscy zobaczyli co udało nam się zrobić...
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Wto lis 22, 2011 22:01 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:Marta liczę na Twoje fotki z nowych boksow, żeby wszyscy zobaczyli co udało nam się zrobić...

W czwartek będę to zrobię fotki.Dzis do adopcji pojechała mała tri z adopcji:( ,grzybek z b nr 1 i biało -rudy z b 7

mar_tika

Post » Śro lis 23, 2011 8:41 Re: Schronisko Sosnowiec zbiórka na rzecz zwierząt w schronisku

wolontariusz pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Z ciekawoscią czekamy na fotorelację szpitalikową :ok:

Zdjęcia ode mnie są kiepskiej jakości, może coś lepszego ma Wiesiu....
Na żywo trzeba to zobaczyć..
Kawał dobrej roboty zrobili Pan Grzegorz i Pani Ola... Wiesiu Aro i ja tylko pomagaliśmy w wykończeniu boksów..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dla Pana Grzegorza i dla Pani Oli Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 23, 2011 9:56 przez Kropeczka13, łącznie edytowano 1 raz
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

[poprzednia][następna]