I jest lysy jak kolano. Po kolei teraz sie mecze i wgrywam, co trzeba. Mam caly spis.
Moderator: Estraven
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Tak to już bywa spiące królewny.
Wieczorne już " Bry " Kalair z pannami
Bry bry!Jak dziewczynki?
No cóż , pokręciły się po mieszkanku , pojadły i ...........śpią .
Widac to meczace bylo..![]()
Zdecydowanie
Sihaja pisze:My też po kolacjiZaraz idziemy się myć i do łóżeczka, książeczkę poczytać
Buzi dla kociow!kalair pisze:Musze sie w ogole pochwalic, ze sobie prawie sama wgralam windowsa.![]()
![]()
I jest lysy jak kolano. Po kolei teraz sie mecze i wgrywam, co trzeba. Mam caly spis.Za to nie mam na razie zadnych nowych fotek, a nie bede tych samych dawac, wiec cierpliwosci.
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Musze sie w ogole pochwalic, ze sobie prawie sama wgralam windowsa.![]()
![]()
I jest lysy jak kolano. Po kolei teraz sie mecze i wgrywam, co trzeba. Mam caly spis.Za to nie mam na razie zadnych nowych fotek, a nie bede tych samych dawac, wiec cierpliwosci.
bravo, bravo, bravisimo, bravo bravo bravisimo
bravo bravisimo, bravo bravisimo
bravo, bravo, bravisimo
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Musze sie w ogole pochwalic, ze sobie prawie sama wgralam windowsa.![]()
![]()
bravo, bravo, bravisimo
Zatkalo mnie z leksza.

Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Musze sie w ogole pochwalic, ze sobie prawie sama wgralam windowsa.![]()
![]()
bravo, bravo, bravisimo
Zatkalo mnie z leksza.
po tych jajkach - za dużo
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Musze sie w ogole pochwalic, ze sobie prawie sama wgralam windowsa.![]()
![]()
bravo, bravo, bravisimo
Zatkalo mnie z leksza.
po tych jajkach - za dużo
A tam, wcale nie!Jajka tak nie dzialaja chyba.

kalair pisze:A to roznica jest??![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości