Moderator: Moderatorzy
turkawka pisze:No, to ode mnie coś dostaniesz. Myślę że mokrej trochę. Wybiorę się na zakupy do Makro :]
turkawka pisze:No, to ode mnie coś dostaniesz. Myślę że mokrej trochę. Wybiorę się na zakupy do Makro :]
mawin pisze:Turkawka, Sroka7 baaaaardzo dziękuję za karmę w imieniu pieskóww sobotę ją zawiozę i zdam relację co słychać w przytulisku.
sroka7 pisze:mawin pisze:Turkawka, Sroka7 baaaaardzo dziękuję za karmę w imieniu pieskóww sobotę ją zawiozę i zdam relację co słychać w przytulisku.
I tak całą "robotę" odwaliła turkawka, bo jednak na zakupy musiała pojechać sama, więc się trochę napracowała
sroka7 pisze:mawin pisze:Turkawka, Sroka7 baaaaardzo dziękuję za karmę w imieniu pieskóww sobotę ją zawiozę i zdam relację co słychać w przytulisku.
I tak całą "robotę" odwaliła turkawka, bo jednak na zakupy musiała pojechać sama, więc się trochę napracowała
michalinadzordz pisze:sroka7 pisze:mawin pisze:Turkawka, Sroka7 baaaaardzo dziękuję za karmę w imieniu pieskóww sobotę ją zawiozę i zdam relację co słychać w przytulisku.
turkawka to taka wspaniałą dziewczynaGdyby sami tacy ludzie byli na świecie, to mięlibyśmy Eden
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości