Moderator: Estraven
1969ak pisze:K..... jak można.
W tle mignęła mi Basia od kotów. Ta sama, która jeszcze klika lat temu mówiła, ze chce odejść od Szwarc.
Podobno dogadywała się z kimś z Mszczonowa, gdzie miała dostać/kupić gospodarstwo na prowadzenie swojego schroniska; podobno miała zakładać swoją fundację; podobno miała jej pomagać jakaś koleżanka czy znajoma pracująca w dużej firmie w Mszczonowie (poznał ją mój TŻ i mówił, że ta była pełna zapału) a wyszło jak było widać.Zofia&Sasza pisze:1969ak pisze:K..... jak można.
W tle mignęła mi Basia od kotów. Ta sama, która jeszcze klika lat temu mówiła, ze chce odejść od Szwarc.
Nie odejdzie, bo nie ma się gdzie podziać![]()
1969ak pisze:Podobno dogadywała się z kimś z Mszczonowa, gdzie miała dostać/kupić gospodarstwo na prowadzenie swojego schroniska; podobno miała zakładać swoją fundację; podobno miała jej pomagać jakaś koleżanka czy znajoma pracująca w dużej firmie w Mszczonowie (poznał ją mój TŻ i mówił, że ta była pełna zapału) a wyszło jak było widać.Zofia&Sasza pisze:1969ak pisze:K..... jak można.
CatAngel pisze:Z innej beczki (włączcie TVN24)![]()
Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:Z innej beczki (włączcie TVN24)![]()
A co tam jest?
CatAngel pisze:Zofia&Sasza pisze:CatAngel pisze:Z innej beczki (włączcie TVN24)![]()
A co tam jest?
Jak się traktuje zwierzęta na Ukrainie przed euro.
Cały reportaż leci
Miała dobrą nauczycielkęZofia&Sasza pisze:1969ak pisze:Podobno dogadywała się z kimś z Mszczonowa, gdzie miała dostać/kupić gospodarstwo na prowadzenie swojego schroniska; podobno miała zakładać swoją fundację; podobno miała jej pomagać jakaś koleżanka czy znajoma pracująca w dużej firmie w Mszczonowie (poznał ją mój TŻ i mówił, że ta była pełna zapału) a wyszło jak było widać.Zofia&Sasza pisze:1969ak pisze:K..... jak można.
A jak wyglądała jej opieka nad kotami? Ile czasu trwało zdewastowanie barakowozu, który dostała dzięki miau? Broń nas Boże przed takimi fundacjami
OlaLola pisze:A ile tam jest kotów wie ktoś?
Zofia&Sasza pisze:OlaLola pisze:A ile tam jest kotów wie ktoś?
Podobno 50-60.
OlaLola pisze:Zofia&Sasza pisze:OlaLola pisze:A ile tam jest kotów wie ktoś?
Podobno 50-60.
I one rozumiem wszystkie tam jeszcze są? W reportażu w Uwadze nie pokazywali kotów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: KROPISZON, puszatek i 66 gości