Hania66 pisze:Kocio jest piękny-mieliśmy przyjemność spotkać się dzisiaj w przelocie w lecznicy
![]()
Aga trzymam kciuki![]()
a w razie problemów odezwij się
ASK@ pisze:Aga już była u weta.Pewnikiem napisze. Na pewno ma ograniczenie ruchu a więc klatka.
Ja mogę tylko zaapelować o DT dla niego. Jakiś spokojny kąt by kot doszedł do siebie. Aga zakocona na maksa. Bardzo na maksa.![]()
PILNIE DT poszukiwany!
Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:Aga już była u weta.Pewnikiem napisze. Na pewno ma ograniczenie ruchu a więc klatka.
Ja mogę tylko zaapelować o DT dla niego. Jakiś spokojny kąt by kot doszedł do siebie. Aga zakocona na maksa. Bardzo na maksa.![]()
PILNIE DT poszukiwany!
W cuda wierzysz?Jak on u Agneski już wylądował, to nikt palcem o palec nie stuknie...
ASK@ pisze:Zofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:Aga już była u weta.Pewnikiem napisze. Na pewno ma ograniczenie ruchu a więc klatka.
PILNIE DT poszukiwany!
W cuda wierzysz?Jak on u Agneski już wylądował, to nikt palcem o palec nie stuknie...
odbierasz mi resztki nadziei w cuda.
Ale moze akuratnie ktoś skusi sie na bielucha.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości