Znalezione maleńtasy juz w swoich DS-powodzenia!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 20:24 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

Przeglądałam wczoraj neta i dogomanię, nic nie ma, żadnych ogłoszeń coby pasowało...
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Wto lis 22, 2011 12:47 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

Jejku, współczuję Ci :( Rzeczywiście przydałoby się utemperować charakter Dżekiego, żeby nie myślał, że może rządzić człowiekiem jak mu się podoba. Przy czym wiem, że przy tak małej ilości czasu to prawie niemożliwe... :(
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Wto lis 22, 2011 13:16 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

Od 11-tej jest na podwórku.Rano po spacerze obesrał pół pokoju, nasikał,padarł materac kolejny(ma zabawki -pluszaki,gumowe, gryzak)..Wypusciłam go na dwór nim to "cudo"zobaczyłam-zwiał.Dwa razy wyciagałam go z wybiegu Kami...jedna reka jego-druga odpychałam sukę,zeby go nie zagryzła...Dobrze,ze jest stara,więc "panuje"nad nia teraz "siłowo".Mam reke podrapana i noge...
Gówniarz wie,ze narozrabiał-siedzi na tarasie..boi sie wejsc do domu...mam to juz za przeproszeniem w dupie...pcha sie do niej trudno...ja juz mam w domu przesrane, i nie mam zamiaru dłuzej takiego zachowania tolerowac.Mam 2 psy swoje,które tez cierpia przez intruza...Kami zagryzła juz niejednego psa jaki wlazł jej na wybieg sam...więc bedzie jak bedzie(własnie drapie balkonm-chce wejsc do domu-dupsko zmarzło chyba...)

Od dwóch dni pisze z potencjalnym domem,dzisiaj Pan dzwonił do mnie.Obiecałam szukac transportu.i NA PRAWDE CHYBA NIE OBCHODZI MNIE DOKAD TRAFI.jA JUZ JESTEM WYKOŃCZONA...Smród psiejskich gówien w domu,dwa zniszczone materace(800zł),od kilku dni nieodzywajacy sie maz...nie dam rady juz psychicznie...dosyć...Jak nie pojedzie tam to szukam iejsca w schronisku,albo uczepie go na łańcuch..bo linke przegryza..jak go na takiej uczepiłam na czas 2 godzin ...Porządkowałam podwórko...
Pies ma mieszkac w bloku...jak bedzie tak się zachowywał to nie wiem...zachwalac jego "czystosci"nie bede ,mam nadzieje,ze ktos sie przyłozy do jego poskromienia :evil: Wczoraj capnał kota za ogon..wyrwał mu kłebek siersci..tak dla zabawy... :evil: Nie..nie bede tego tolerować-jeszcze jeden taki numer i wyladuje na łańcuchu...i z akci"zerwijmy łańcuchy'stanie sie akcja-uczepie na łańcuch do czasu eksmitowania...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 13:17 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

wszystko co sie udało-aktywowałam...raz pół nocy...bo sie kuźwa otwiera strona 2-3 godziny... :evil:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 13:18 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

BOZENAZWISNIEWA pisze:

wszystko co sie udało-aktywowałam...raz pół nocy...bo sie kuźwa otwiera strona 2-3 godziny... :evil:

Tak jest przez niektóre telefony :? ja nie mogę oglądać niektórych stron w całości :?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto lis 22, 2011 13:25 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

Na miau wchodze "jakoś"przez zakładki...tez cuda sie dzieją..Na dogo wcale nie daje rady wejść...
Teraz od ok.godziny zadnego ogłoswzenia nie udało mi sie aktywowac,bo "przekroczony limit połaczenia"... :(
Ide "cholerę"mała do domu wpuscic...i zajac sie dzieckiem..dalej choruje+3 koty chore-jeden bardzo :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 13:28 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

BOZENAZWISNIEWA pisze:Na miau wchodze "jakoś"przez zakładki...tez cuda sie dzieją..Na dogo wcale nie daje rady wejść...
Teraz od ok.godziny zadnego ogłoswzenia nie udało mi sie aktywowac,bo "przekroczony limit połaczenia"... :(
Ide "cholerę"mała do domu wpuscic...i zajac sie dzieckiem..dalej choruje+3 koty chore-jeden bardzo :(

Na miau z tel wchodzę bez problemu, na dogo nie mogę (bo str jest za duża :? ) na pocztę też nie mogę, na FB czasami.

Większość ogł same się aktywowały bądź mod aktywował.
Ostatnio edytowano Wto lis 22, 2011 22:47 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Wto lis 22, 2011 14:55 Re: Niebawem wyladuje na ulicy...Dżeki czeka na człowieka...

Podjełam decyzje,ze Dzeki jedzie do Kielc.Pan jest konkretny,zgodził sie na wizyte PA,podpisanie umowy,wiec nie ma o czym nawet mówić.W tym przypadku juz decyzje podjełam.
Szukamy transportu do KIELC.Prosze pytac ,moze ktos sie ulituje i go zawiezie z Siedlec,z Warszawy,z Mińska Mazowieckiego?z Łukowa?W przyszłym tygodniu,bo teraz Pan Łukasz wyjeżdza na kilka dni do Krakowa...Prosił o "zaklepanie"psa i mysle ,ze to jest dom odpowiedni.Wczesniejsze telefony z ogłoszeń były dla mnie nie do przyjecia,ten dom przynajmniej cos z siebie daje...Dżeki bedzie jedynakiem,więc cała uwaga sie na nim skupi,a o to chodzi...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 15:10 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

Dam na FB :)
Poszło

CatAngel

Post » Wto lis 22, 2011 16:38 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

CatAngel pisze:Dam na FB :)
Poszło

super,dziekuję :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 18:04 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

:ok: Żeby się z panem w Kielcach ułożyło.
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Wto lis 22, 2011 20:39 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

Cat Angel chyba ...załatwiła transport Dżekusiowi....jak dogramy wszystko,napisze..teraz spadam...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lis 22, 2011 21:11 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

Super :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lis 23, 2011 11:51 Re: KIELCE!Kto pomoze w transporcie?Dzeki pojedzie do DS

Lublu,własnie zajrzałam na prawie "łyse"konto i zobaczyłam,że nas wsparłaś.Bardzo dziekuję za okazana pomoc. :1luvu:
W piatek kupiłam sucha i mieso,wiec te pieniazki co wysłałas wydam na saszetki Covalescence dla Czarnuszka-ślepinka, który choruje... (masz wejscie przez banerek w moim podpisie)
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]