na pewno jak tylko coś się dowiem, ze jest tymczas, natychmiast będę prosiła o pomoc w łapaniu, transporcie, itd........ bardzo mi zależy na ty, by te koty znowu miały dobre domy
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Wiem...Nie wiesz skąd TAKIE koty się wzięly na cmentarzu? Przecież ruseczek nawt z pseudo kosztuje całkiem sporo...i ludzie wyrzucają..? Nic z tego nie rozumiem...
Wiem,mam tylko jednego kota z normalnego źródła. Moje persiczki są "z odzysku",jedna wykupiona z pseudo a druga od idioty z Allegro co to uważał,że kot zamknięty w ciemnej komórce ,zwłaszcza pers sam się wyżywi (ważyła 1,6 kg,teraz 3kg) Ale wyrzucić na ulicę...
Ja ze swojej strony muszę powiedzieć, bo to by nie było uczciwe, gdybym przemilczała, ze nie mogę w żaden sposób pomóc w utrzymaniu, leczeniu tych kocurków, bardzo mi przykro.
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...