Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Legnica pisze:Bo wiesz...
Prawo niespodzianki ujrzenia pierwszego tytułu po odpaleniu kompa...
Przeznaczenie...
I takie tam...
Co ja dużo będę pisać,nie dzidzia toto,nie staruszek,wręcz wiek idealny,ogniki szelmowskie czy tam lampa błyskowa,nie wnikam,porównywalne,jakby jeszcze chłopak i do tego "z jajami"(to przenośnia) i nawet mógłby mieć na imię-Maurice a w dodatku pasowałby do tego opisu:
Maurice – palczak madagaskarski (w serialu nieprecyzyjnie zaliczany do lemurów), prawa ręka Juliana. Jest mądry i inteligentny, i dzięki temu potrafi przeciwstawić się swojemu władcy, lub powiedzieć mu co o nim myśli. Jednak z dala od Juliana, traci pewność siebie. Zna język kameleonów.
(Dla jego dobra,pogrubione cechy charakteru raczej bardzo wskazane)
To ja bym powiedziała nieśmiałe TAK
Yyyyyy???![]()
Znaczy - mam pakować, taaaak????
Agn pisze:Legnica pisze:Bo wiesz...
Prawo niespodzianki ujrzenia pierwszego tytułu po odpaleniu kompa...
Przeznaczenie...
I takie tam...
Co ja dużo będę pisać,nie dzidzia toto,nie staruszek,wręcz wiek idealny,ogniki szelmowskie czy tam lampa błyskowa,nie wnikam,porównywalne,jakby jeszcze chłopak i do tego "z jajami"(to przenośnia) i nawet mógłby mieć na imię-Maurice a w dodatku pasowałby do tego opisu:
Maurice – palczak madagaskarski (w serialu nieprecyzyjnie zaliczany do lemurów), prawa ręka Juliana. Jest mądry i inteligentny, i dzięki temu potrafi przeciwstawić się swojemu władcy, lub powiedzieć mu co o nim myśli. Jednak z dala od Juliana, traci pewność siebie. Zna język kameleonów.
(Dla jego dobra,pogrubione cechy charakteru raczej bardzo wskazane)
To ja bym powiedziała nieśmiałe TAK
Yyyyyy???![]()
Znaczy - mam pakować, taaaak????
Użytkownicy przeglądający ten dział: alaindidier2, Google [Bot], puszatek i 87 gości