Iskierka jeden z moich brwinowskich tymczasów w uchu ma gronkowca złocistego, właśnie przyszły wyniki posiewu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia04051987 pisze:witam czy koty maja juz postawione jakies budki??
kasia04051987 pisze:sprawa wyglada tak mam bude z grubego steropianu w jednym miejscu trzeba tylko skleic i wyciac "drzwi" jest naprawde solidna bo to jest po jakims sprzecie. foto mogę wkleic wieczorem..problem z dowozem....jak znajdziemy transport to może 2 takie bym wam dala...dwie albo i trzy
Anna Rylska pisze:kasia04051987 pisze:sprawa wyglada tak mam bude z grubego steropianu w jednym miejscu trzeba tylko skleic i wyciac "drzwi" jest naprawde solidna bo to jest po jakims sprzecie. foto mogę wkleic wieczorem..problem z dowozem....jak znajdziemy transport to może 2 takie bym wam dala...dwie albo i trzy
Dziękuję serdecznie! Jestem wdzięczna!
Wszystko zależy jak to pudło jest duże, nie możemy uprawiać tam samowolki, budki muszą być dopasowywane, robione na wymiar, czasami z dokładnością do 2 cm, szczególnie w jednej część. Duże pudła/ duże domki tam nie mogą stać. Teraz tylko małe domki, jedynki. Ja ostatnio robiłam domki 34cm szerokości.
jakie ma wymiary pudło?
Proszę pamiętać o tym, że ja też nie mam składu, magazynu czy garażu, nie mam gdzie tego trzymać, to wszystko jest na mojej głowie, a piwnicę mam już zawaloną różnymi rzeczami, m.in moimi letnimi budkami
mata_hari pisze:Wydarzenie mikołajkowo-gwiazdkowe na FB - dla kotów z Brwinowa
https://www.facebook.com/event.php?eid= ... ext=create
:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości