Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:joluka pisze:a co tam z widokami na pracę, Małgosiu???? bo ja tak![]()
![]()
![]()
![]()
trzymam, że mi palce zdrętwiały...
Asia, no więc tak, w środę jestem umówiona na spotkanie z Anią, idziemy na stanowisko pracy i szkolimy się.
No i rozmawiamy, czy sobie odpowiadamy...no i tak dalej.
Ty trzymasz tutaj, a ja za Twoją kotusię![]()
![]()
.
justyna p pisze:Ale to znaczy, że już jest praca na 100 %? Czy jeszcze jakiś casting? Czy jak?
vip0 pisze:justyna p pisze:Ale to znaczy, że już jest praca na 100 %? Czy jeszcze jakiś casting? Czy jak?
No niby jak wszystko pójdzie dobrze, to już będzie.
Praca podobno lekka, na pół etatu, autobus mam bezpośredni...tylko z nocką byłby mały kłopot, ale Ania twierdzi, że to jest do dogadania.
kamari pisze:vip0 pisze:justyna p pisze:Ale to znaczy, że już jest praca na 100 %? Czy jeszcze jakiś casting? Czy jak?
Praca podobno lekka, na pół etatu, autobus mam bezpośredni...tylko z nocką byłby mały kłopot, ale Ania twierdzi, że to jest do dogadania.
To teraz gadaj co za Ania i o co chodzi, bo ja pewnie przegapiłam najważniejsze wiadomości
najszczesliwsza pisze:Jestem beznadziejna!
Truję i truję przez ten telefon, a o pracę nie zapytałam![]()
![]()
vip0 pisze:kamari pisze:vip0 pisze:justyna p pisze:Ale to znaczy, że już jest praca na 100 %? Czy jeszcze jakiś casting? Czy jak?
To teraz gadaj co za Ania i o co chodzi, bo ja pewnie przegapiłam najważniejsze wiadomości
Marysiu, niedawno na moim wątku o pracy napisała do mnie taka Ania, proponując mi pracę.
Więc po prostu skorzystałam i tyle, no byłabym chyba głupia, jakbym nie skorzystała.
W środę mamy się umówić i dogadać rzeczy rózne, bo juz jesteśmy po rozmowie wstępnej.
No i na razie tyle, okaże się w srodę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości