Tosia i Miecia.Problem Tosi.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 19:57 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Na pewno!!!!
A pamiętasz jak Ci napisałam, że niedługo pomyślisz-jak ja mogłem nie mieć kota???-to było rok temu!-a teraz być może bedziesz miał następnego!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 20, 2011 8:10 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

wczoraj o godzinie 17:32 odeszła za TM Sara mój najwierniejszy przyjaciel, była z nami 14,5 roku miała około 15 - 16 lat. Nie wiedziałem, że aż tak to boli :( :( :( . A Miecia od wczoraj szuka swojej koleżanki :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Nie lis 20, 2011 8:15 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

bardzo mi przykro :(
odeszła kochana, w cieple i miłości
będzie czekała za Tęczowym Mostem
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie lis 20, 2011 9:30 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Żeganj Saro
Obrazek

Bądź szczęśliwa za
Obrazek

TU możesz pożegnać Sarę
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon lis 21, 2011 17:35 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Saruniu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Obrazek

Hutek-bardzo, bardzo współczuję straty Przyjaciółki! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 21, 2011 18:20 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Żegnaj Saruniu ['] :cry:

Obrazek
Bardzo mi przykro ....
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lis 21, 2011 21:29 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Bardzo mi przykro z powodu odejścia Waszej Przyjaciólki. To zawsze jest za szybko...

Ale jestem pewna, że miała dobre życie. To bardzo ważne.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Śro lis 23, 2011 21:06 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Sara miała dobre długie życie, w sobotę nie mogła już utrzymać się na łapkach, nie było już wyjścia, przedłużanie życia nie miało sensu, nie mogłem skazać jej na dodatkowe cierpienie, przedłużając jej życie o kilka , kilkanaście dni, nie zasłużyła sobie na to moja wierna przyjaciółka. Wiem że była częścią mojego, naszego życia. na zawsze pozostanie w naszej pamięci i żaden inny piesek jej nie zastąpi. Dom bez Sary to smutny dom, dlatego postanowiliśmy wziąć kolejną sunię - Emi. Emi zawitała do nas w niedzielę, obecnie zapoznaje się z Miecią, która również przeżyła odejście Sary - mniej jadła, całą niedzielę szukała jej. Proces poznania przebiega bardzo łagodnie, więc mam nadzieję że za kilka tygodni będą przyjaciółkami.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Śro lis 23, 2011 21:11 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Witamy Emi w rodzinie :ok:
napisz o niej coś więcej
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw lis 24, 2011 6:49 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Emi to chihuahua, 3 letnia z hodowli w związku z tym że nie może więcej rodzić, właściciele szukali dla nie dobrego kochającego domu- mam nadzieję że taki znaleźli :D. Jest Piękna i kochana, bardzo spokojna doskonała kandydydatka na przyjaciółkę dla mojej Mieci. Obie są bardzo spokojne, zrównoważone i nie agresywne. Dzisiaj rano Emi podbiegła do Mieci merdając ogonkiem, Miecia profilaktycznie zrobiła od niechcenia HAAAA, i powoli się wycofała, natomiast wczoraj kiedy Emi spała Miecia robiła Emi delikatne baranki, Emi otworzyła jedno oczko, popatrzyła i dalej spała. Sądzę że do niedzieli powinny być już przyjaciólkami.
Jednak mimo wszystko bardzo brakuje nam Sarusi :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Czw lis 24, 2011 7:09 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

Członka rodziny nie można zastąpić, nigdy
ale nowy też ma w nim swoje miejsce i swój czas
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro lis 30, 2011 19:45 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

I Emi Miecia mają swoje niepowtarzalne miejsce, dzięki nim łatwiej pogodzić się z odejściem Sarusi, ale nie są w stanie jej zastąpić.
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Post » Śro lis 30, 2011 20:15 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

hutek, bardzo mi przykro z powodu Sary :cry:

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Śro lis 30, 2011 22:49 Re: Kotka z lasu znalazła DS u mnie - dzisiaj mija rok

daj fote Emi
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]