Zwyrodnialcy GDAŃSK/3miasto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 9:30 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

fleur - Pingule zawsze apetyt miały, na razie są spanikowane zmianami w ich kocim życiu. Nic na siłę , poczują się pewnie , to zaczną pałaszować aż miło :D

Tess - BARDZO , BARDZO dziękuję za wielką pomoc w transporcie ! wracam przed 18 z pracy, pisz kiedy ci pasuje - dziś jutro (paliwo, transportery jeśli masz coś).

DT i TDT - Smarti, fleur, Pauli oraz przyszłym DT (pingule Fleur) - należą się największe podziękowania za wielkie serce :D :!: :!: :!:

Jak tylko dokończę akcję "zwyrodnialec" (czarnulek młody :!: :!: i "tygryski" jak coś się uda :kotek: ) i ogarnę się , zaraz wkleję braci/kuzynów warszawskich zwyrodnialców - Teofila "Teosia" i Teodora , moich najkochańszych bambrów tymczasowych :1luvu:

Wieczorem będę apdejtować rozliczenia na str. 1 tak więc proszę sprawdzać czy wszystko gra :D

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon lis 21, 2011 9:46 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Oto i sprawczyni mojego "odgryzionego" palca :evil: :evil: :evil: :ryk: Obrazek

bolało i boli trochę,zginać trudno bo to w zgięciu kciuka,ale żadna czarnapręga mi nie idzie a więc będę żyła :mrgreen: :piwa:

Dziękuję Tess za dowóz kociaków prawie pod sam mój dom :D niestety w związku z pilnym wychodnym nawet nie mogłam Was poczęstowac herbatą :oops:
Adzi dziękuję za cierpliwe wyjaśnienia, przygotowanie kiciów do podróży i zaopatrzenie w lek-transporterek jest zawsze gotowy do oddania, gdyby ktoś jechał do Gdyni to prosze o sygnał.

Kicie czekały w swoim pokoiku w transporterkach na przyjazd "paluszków" do pokoju za ich pokoikiem-jak Paluszki dojechały to kicie zostały wypuszczone i schowały się za transporterki ustawione pod biurkiem-i tak już zostało :roll:
ktoś zjadł tabletki,ktoś zjadł jedzonko ale kiciów nie ma 8)
jedynie mojemu TŻ-towi udało się pogłaskać po białym puchatym brzusiu jakieś footro ale nie wiemy do kogo ten brzusio należał :ryk:
mam nadzieję że z każdym dniem przerażenie będzie ustępowało miejsca zaciekawieniu :ok: :kotek: :kotek: :ok:

Zapraszam Was do śledzenia losów kiciów na moim wątku :D viewtopic.php?f=1&t=135368&p=8228565#p8228565
Jakie imiona nadamy buremu rodzeństwu?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 21, 2011 10:08 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Jak bure i koteczka toż wiadomo :D - Zuzia! :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 21, 2011 10:56 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

niestety-to ta z fotki-nie jest bura :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 10:58 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

smarti pisze:niestety-to ta z fotki-nie jest bura :kotek:

pytałaś o imiona dla burego rodzeństwa :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 21, 2011 12:52 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

rano zastałam tajfun w łazience - nawet nie wiedziałam, że mam tam tyle rzeczy ;) kosmetyki w kuwecie, poprute ręczniki - mój na podłodze, w środku kupa :D zasłonka prysznicowa w takich postrzępionych paseczkach - stylowa, acz niepraktyczna ;)
niestety jedzenia też nie ubyło, tylko się rozniosło po łazience :/

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lis 21, 2011 13:17 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Podajcie konto na pw. Coś tam wysupłam jeszcze w tym miesiącu.
Super akcja
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Pon lis 21, 2011 13:40 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Marzenia-bure w sensie umownym :mrgreen:

w rzeczywistości w ogóle nie podobne do żadnej z naszych Zuż!

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 13:42 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Moje pare groszy juz poszlo :) bedzie na koncie jutro bo niestety w mojej prowincji ten bank zlikwidowali :oops:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Pon lis 21, 2011 20:55 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Mam nadzieję ,że moja kaska też dotarła?

Dziewczyny ale się zmobilizowałyście z tymi kotami.
Jestem pełna podziwu dla całej akcji.

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

Post » Pon lis 21, 2011 21:13 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

adzi,transporterki mam w samochodzie,możesz odebrać kiedy i gdzie Ci pasuje,czy masz info od Pauli o kici?byla bardzo zestresowana i trzęsła się cała,chciałabym wiedzieć,czy już jest ok,bo u Pauli na pewno ma super :D
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Pon lis 21, 2011 21:19 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

chuligani dostali imiona - Tarzan i Jane. od bujania się na wszelkich elementach podwieszonych łazienki ;)
poranna kupa zawinięta troskliwie w mój ręcznik była bardzo zdrowa, jednak jedzenie nie ruszone, antybiotyk się rozlazł w środku :( siedzą i nie wychodzą :( oszczędzają energię na noc... już się boję, czy jutro rano zastanę wannę i klop na miejscu ;)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lis 21, 2011 21:22 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

To te dwa gdańszczaki tak rozrabiają? :D
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Pon lis 21, 2011 21:23 Re: Zwyrodnialcy z klatką GDN/PILNE $$$ na transport/DT/TDT/str1

Tess 1610 pisze:adzi,transporterki mam w samochodzie,możesz odebrać kiedy i gdzie Ci pasuje,czy masz info od Pauli o kici?byla bardzo zestresowana i trzęsła się cała,chciałabym wiedzieć,czy już jest ok,bo u Pauli na pewno ma super :D

wczoraj rozmawialysmy - wszystko ok, mowila ze spogladaly duzymi pieknymi oczami na nia :D EDIT. bieżące info - jedzenie i woda znika, wszystko git ! wiem ze Paula w pracy teraz, ja niedawno sie sama dotargalam do domu, ona chyba jest na forum, wiec poprosze zeby nas odwiedziala tu :D

kicia ta i "gryzak" smarti zabralam w sobote - one chyba najbardziej byly zdenerowawane !!!

Dziewczyny - musze to napisac 8O 8O 8O

laylla napisala mi ze byla dzis na Dolnym Miescie w Gdańsku - to dzielnia "zwyrodnialcow" - ogolnie widziala jak jacys młodzieńcy gonili się z SIEKIERĄ na ulicy :twisted: jezu....to juz kompletne pato....
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 21:48 przez adzi, łącznie edytowano 1 raz

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

[poprzednia][następna]