DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 15:09 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

smarti pisze:w ramach podziękowań trzymaj kciuki za Śnieżkę żeby się szybko wyleczyła i pomykała do domku :kotek: :ok:

Masz jak w banku.
I za Margeritę - interesowałam się Nią dość poważnie, ale później jakoś tak się nie złożyło...
Dlatego bardzo się cieszę, ze już opuściła schron.
Będę wyglądać wieści o Niej :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lis 21, 2011 15:54 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

magaaaa pisze:
smarti pisze:w ramach podziękowań trzymaj kciuki za Śnieżkę żeby się szybko wyleczyła i pomykała do domku :kotek: :ok:

Masz jak w banku.
I za Margeritę - interesowałam się Nią dość poważnie, ale później jakoś tak się nie złożyło...
Dlatego bardzo się cieszę, ze już opuściła schron.
Będę wyglądać wieści o Niej :ok:

klatkę iniekcyjną majstruję właśnie specjalnie dla Margarity :mrgreen: :ryk:

A to fotka Burani która jutro jedzie do domku-to bedzie jej wielki dzień!!
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lis 22, 2011 9:24 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 21, 2011 20:57 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

melduję się w wątku :kotek: :D

Numer dwa to sprawczyni zamieszania :roll:

Obrazek

Obrazek

Maciuś

Obrazek

dla "zwyrodnialców" trzeba wymyśleć jakieś pięknie imiona, bo "zwyrodnialec" nie brzmi dumnie :mrgreen:

adzi

Od: Sob kwi 16, 2011 8:12

Post » Pon lis 21, 2011 21:09 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

I ja sobie zaznaczę wąteczek,aby podczytywać o dokonaniach Smarti w sprawach kocich :D jak tam kciuk? trochę mniej boli?
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Pon lis 21, 2011 21:54 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Iwonka, a pokażesz nam ten Wasz prototyp? :D Jak będzie działał, to może nie będziemy kupować tej klatki iniekcyjnej :ryk:

Mam dla Ciebie ważne info - JUTRO WIECZOREM SZYKUJ SIĘ NA CZIPY, TAK PO 21:30 :!: Zadzwonię jutro dograć szczegóły.

Jak poszło oprawianie, żyjesz? Pasztecik współpracował? W razie czego, p. Ania może Ci jutro przy kimś pomóc.

A dlaczego nie zobaczyłyśmy Diego? :roll:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Pon lis 21, 2011 23:00 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

adzi pisze:melduję się w wątku :kotek: :D

Numer dwa to sprawczyni zamieszania :roll:
Skórka i Skórek :mrgreen:
ObrazekObrazek
Maciuś
Obrazek

dla "zwyrodnialców" trzeba wymyśleć jakieś pięknie imiona, bo "zwyrodnialec" nie brzmi dumnie :mrgreen:

no mogę sobie chociaż popatrzeć jakie one piękne bo ich jeszcze nie widziałam :ryk:
Skórka zjadła lek,Maciuś nie ma zamiaru wyjść w ogóle zza biurka a Skórek wspiął sie na wyższy stopiendrabiny ewolucyjnej,przyjął pozycję dwunożną i z wieeelkimi ślepskami dał się pomiziać po pysiu :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 23:16 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

ręka o dziwo bez problemu-dzięki Tess :D

alareipan-zastrzyki podane i wszelka obsługa zrobiona przy bardzo dzielnym udziale mojego TŻ-ta.
oczy przemyte,gluty wyczyszczone , die pazuren obcięte :ok:
wszyscy się miziali za wyj Margaritki-ona w kocyku ale tez bez jakiejś strasznej przemocy.
Pasztecik wylazł zza szafki-mizia się-nie chciał zejść ze stanowiska tortur.
zeszło nam się od 20-tej do 22.30-doceń poświęcenie :mrgreen: -podaliśmy 14 zastrzyków-uff-pierwszy raz w życiu miałam tylu pacjentów :mrgreen: :ryk:
klatka taka na piechote zrobiona-w sumie prosta ale nasz Charlie do niej za mały czyli dla Rity i dla Uuli za duża a innym nie potrzebna.
Mój mąż postawił sobie za punkt honoru rozmiziać na tyle Rita żeby jutro mogła mieć zastrzyki bez kocyka-może Mu sie udać bo ma talent :D

piękne te koty i strasznie słodkie-chociaż tak nędznego zestawu paluszków jeszcze nie widzieliśmy 8O :oops:
...ale...minie trochę czasu i będą jak nowe-jestem o tym przekonana :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 23:56 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

A ja coś wiem, a ja coś wiem ale nie powiem ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 22, 2011 0:04 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Gibutkowa pisze:A ja coś wiem, a ja coś wiem ale nie powiem ;)

a że co? :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 22, 2011 0:12 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Marzenia11 pisze:

A że wiesz co ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lis 22, 2011 0:14 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Gibutkowa pisze:
Marzenia11 pisze:

A że wiesz co ;)

:D
wiem - powiedzieć?
Wszyscy juz wiedzą - smsy wysłałam :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 0:25 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Ok, no to napiszę dla tych którzy nie dostali smsa...

W środę PROMYSŁAW pomyka do swojego domu w Wołominie! :D :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 0:48 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

w rok po przyjeżdzie do mnie :D :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

mamy wrażenie że ten domek będzie bardzo dobry.
rozsądny,czuły i uważny-doceniający wyjątkowość Promysia :D
nagrywający programy z animal planet o kotach.
bardzo szczególowo wyedukowany na temat wszystkich chorób którymi zagrożone są koty i o które podejrzewany był Promyś..
na prawde fajny domek... :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

a jutro wielki dzień Burani-zakochany w niej Pan-Jej Osobisty Prawnik przyjeżdża po nią-nasze najjaśniejsze i najukochańsze słoneczko!!
Burania będzie w domu Pana prawdziwą gwiazdeczką...ale jej nie można nie kochać a więc uczucie Pana w ogóle mnie nie dziwi!!

a co będzie jak pozna ją osobiście i przekona się jaki o cudowny,słodki i wspaniały miziak :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kolejna tymczaska którą skrycie planowałam zostawić na stałe i z którą tak trudno mi się rozstać...która to już :?: :mrgreen:
:ryk:

wieści z "góry":
Diego ropa z oczków cieknie ciurkiem :roll:
Pasztet wciągnął 3 duże strzykawy conva,
Rita rozkłada się kołami do góry-jako i Uula :kotek: :kotek: :ryk:
Figa uwielbia swoje pastylki podane w paście odkłaczającej :ok:
Śnieżka i s-ka szaleją w nerkowo - cukrzycowym gronie :ryk:
Maciuś i Skórki wynurzyli się z nory,
a stara gwardia znudzona i zmęczona naszymi ciągłymi wycieczkami-no normalnie wyspać się nie można :twisted: :kotek: :ryk:
aha-i Funiek od wczoraj naparza Krówkę i Ryśkę-nie ma Pińki która go rozstawiała po kątach nie ma go kto przywołać do porządku-potrzeba mu domku czym prędzej :mrgreen:

dobrej nocy wszystkim :D

smarti

Post » Wto lis 22, 2011 0:52 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Fuńkowi wyprodukowałam dzisiaj ogłoszenie i jak dam radę to jutro go ogłoszę.

Marzenia11

Post » Wto lis 22, 2011 5:32 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Dziewczyny, a nie można w weekend? Bardzo bym chciała z Wami pojechać odwieźć Księciunia.
Ewentualnie w piątek? Jutro, to pewnie po południu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]