Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
tsuwei pisze:Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
Dlatego, ze to koty rodowodowe - wystawowe i znajoma kupila kocura z mysla o kocietach.
Czy powinienem poprosic o przeniesienie watku na forum hodowlane ?
Juz drugi raz pomylilem tutaj na Miau fora, prosze mi wybaczyc ale stazem nie jestem tu dlugo.
Chyba nie zrozumialem pytania o hodowle pisane przez CH przez forumowicza AGN?
Pozdrawiam
Tsu Wei
tsuwei pisze:Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
Dlatego, ze to koty rodowodowe - wystawowe i znajoma kupila kocura z mysla o kocietach.
vega013 pisze:tsuwei pisze:Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
Juz drugi raz pomylilem tutaj na Miau fora, prosze mi wybaczyc ale stazem nie jestem tu dlugo.
Pozdrawiam
Tsu Wei
1. Agn to forumowiczka,
2. Bo są hodowle i chodowle.
tsuwei pisze:vega013 pisze:tsuwei pisze:Mary_Poole pisze:Czemu sterylizacja nie wchodzi w gre??
Pozdrawiam
Tsu Wei
1. Agn to forumowiczka,
2. Bo są hodowle i chodowle.
Prosze Pania AGN o wybaczenie.
Teraz rozumiem kwestie H i CH
Rok temu kocur;ktory byl z kotka umarl... Kupila drugiego po roku zaloby.
Problem jest behawioralny, totez zadalem to pytanie na forum ogolnym o kotach.
vega013 pisze:Od jak dawna kot jest w domu? Może po prostu zwierzaki potrzebują czasu.
tsuwei pisze:Przebywajac na tym forum, przez moment sam balem sie kastracji, pomimo, ze jestem hodowlany,rasowy,rodowodowy ale niezbyt wystawowy
Skadinad dziekuje za porady.vega013 pisze:Od jak dawna kot jest w domu? Może po prostu zwierzaki potrzebują czasu.
Znajoma sprowadzala kocura w polowie wrzesnia. Mowilem jej, ze to moze byc jeszcze wczesnie.
Krople naprawde dzialaja ? Ktos z Panstwa probowal ? Czy sa dostepne tylko w Polsce ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 73 gości