Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:i jak się podaje kotu ACC?
annakreft pisze:miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko kurz wszędzie![]()
Koty podwójnie wymiziane. Kazek zrobił sajgon w klatce.
Przybyła nowa koteczka Pina, jest w dolnym kominku na kwarantannie.
Przy tej okazji uwaga: jeżeli wsadza się kota z transporterem do kominka to tak, aby utrudnić mu ewentualną ucieczkę. Więc transporter prostopadle do drzwiczek i otworem w kierunku ściany. Wtedy można go jednym ruchem przysunąć do ścianki i posprzątać klatkę nawet u dzikusa. Pina dzika chyba nie jest, ale na wszelki wypadek transporter przestawiłam. Na razie nic nie zjadła.
Wszystkie wszystkie wimiziane, każdy ogonek w cat-roomie łącznie z Ibu
annakreft pisze:Nie ma za co, kociaste zawsze odpłacają sie na dyżurach cudnym mruczeniem![]()
Jeszcze specjalnie dla edit_f - Pina zrobiła qpe i siuu, jadła mokre, ale samej jej nie widziałam, coś jej nie podchodzi suche jedzenie bo całe rozsypała i zmoczyła i wyrzuciła z klatki
edit_f pisze:annakreft pisze:miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko kurz wszędzie![]()
Koty podwójnie wymiziane. Kazek zrobił sajgon w klatce.
Przybyła nowa koteczka Pina, jest w dolnym kominku na kwarantannie.
Przy tej okazji uwaga: jeżeli wsadza się kota z transporterem do kominka to tak, aby utrudnić mu ewentualną ucieczkę. Więc transporter prostopadle do drzwiczek i otworem w kierunku ściany. Wtedy można go jednym ruchem przysunąć do ścianki i posprzątać klatkę nawet u dzikusa. Pina dzika chyba nie jest, ale na wszelki wypadek transporter przestawiłam. Na razie nic nie zjadła.
Wszystkie wszystkie wimiziane, każdy ogonek w cat-roomie łącznie z Ibu
Ibuprzede mną francia uciekała w sobotę..
edit_f pisze:annakreft pisze:Nie ma za co, kociaste zawsze odpłacają sie na dyżurach cudnym mruczeniem![]()
Jeszcze specjalnie dla edit_f - Pina zrobiła qpe i siuu, jadła mokre, ale samej jej nie widziałam, coś jej nie podchodzi suche jedzenie bo całe rozsypała i zmoczyła i wyrzuciła z klatki
mnie się nigdy nie trafiają miziaki.. na przekład taka Dorcia
edit_f pisze:Ibu dała mi się ostatnio kilka razy pomiziać.. aż do czwartku chyba, kiedy to postanowiłam ją przytulić.. a to się pannie baaardzo nie spodobało i będzie mi to paaaaamiętać..
Tweety pisze:komu kojarzą się następujące koty leczone w KV:
- Chomik z zapaleniem oskrzeli z lutego, po 3 dniach pani przyszła z nieżywym kotem (taki zapis z karty)
- Szynszyl też prawdopodobnie zap. oskrzeli i spojówek, leczony przewlekle (jego siostra umarła 13.02, potem rtg, podejrzenie zapalenia worka osierdziowego
- Igusia z biegunkami po zmianie karmy z RC na lidla
- Lili, ponoć samiec
- Pola z 12.05, kupowane było wtedy mleko i RC baby cat
reszta znana (Rudi, Nyshka, Lenon, Kora, Rysik, Lolek, Masza, Bella i kilka pojedynczych wizyt) tylko ciekawe kto zapłaci prawie 800 zł za Etiopię?![]()
Cała faktura jest na prawie 3700, mamy czas do 5.01 aby zapłacić
miszelina pisze:Tweety pisze:komu kojarzą się następujące koty leczone w KV:
- Chomik z zapaleniem oskrzeli z lutego, po 3 dniach pani przyszła z nieżywym kotem (taki zapis z karty)
- Szynszyl też prawdopodobnie zap. oskrzeli i spojówek, leczony przewlekle (jego siostra umarła 13.02, potem rtg, podejrzenie zapalenia worka osierdziowego
- Igusia z biegunkami po zmianie karmy z RC na lidla
- Lili, ponoć samiec
- Pola z 12.05, kupowane było wtedy mleko i RC baby cat
reszta znana (Rudi, Nyshka, Lenon, Kora, Rysik, Lolek, Masza, Bella i kilka pojedynczych wizyt) tylko ciekawe kto zapłaci prawie 800 zł za Etiopię?![]()
Cała faktura jest na prawie 3700, mamy czas do 5.01 aby zapłacić
Chomik to chyba od Zowisi, ten pierwszy maluch tegoroczny, jeszcze przed Buu. A Szynszl to jego rodzeństwo, sprawdziłam w watku.
lutra pisze:chomika i szynszyla potierdzam z queen zabierałyśmy je z kozłówka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot] i 25 gości