[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 20:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniusiu! Jak Ty pięknie obecnie wyglądasz :)
Teraz to dopiero on pokazuje jaki z niego kocurrro - "pełną gębą" :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pt paź 07, 2011 21:32 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Się dopytuję co u Mańka, starego zgreda vel "najukochańszego kociego seniora" :D

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Wto paź 11, 2011 8:06 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

no własnie co u starego złodzieja słychać :) ?
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Wto paź 11, 2011 20:26 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Maniuś ślicznie dziękuje za pamięć i prosi o chwilkę cierpliwości, gdyż jego sekretarz (czyli ja :mrgreen: ) cierpi na niedoczas, ale pod koniec tygodnia obiecujemy niusy i fotki!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro paź 12, 2011 6:45 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Szczególnie w sprawach romansowych prosimy o doniesienia.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Śro paź 12, 2011 7:56 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:Maniuś ślicznie dziękuje za pamięć i prosi o chwilkę cierpliwości, gdyż jego sekretarz (czyli ja :mrgreen: ) cierpi na niedoczas, ale pod koniec tygodnia obiecujemy niusy i fotki!

No tak, to zrozumiałe - wybory. Czy Maniuś otrzymał mandat? :)

emkamara

Post » Czw paź 13, 2011 12:38 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

emkamara pisze:
Moha pisze:Maniuś ślicznie dziękuje za pamięć i prosi o chwilkę cierpliwości, gdyż jego sekretarz (czyli ja :mrgreen: ) cierpi na niedoczas, ale pod koniec tygodnia obiecujemy niusy i fotki!

Niestety :evil: Podejrzewam, że wybory były sfałszowane! Ludzie coś źle zrozumieli i zamiast Maniuś-kot poskreślali Pali-kot, także sami rozumiecie... Jak Maniek dojdzie do siebie po tej porażce, to mu powiem, żeby wystartował w następnych prezydenckich :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw paź 13, 2011 12:48 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Mój głos już ma :mrgreen:
:ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Czw paź 13, 2011 13:47 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:
emkamara pisze:

Niestety :evil: Podejrzewam, że wybory były sfałszowane! Ludzie coś źle zrozumieli i zamiast Maniuś-kot poskreślali Pali-kot, także sami rozumiecie... Jak Maniek dojdzie do siebie po tej porażce, to mu powiem, żeby wystartował w następnych prezydenckich :mrgreen:

:lol:

emkamara

Post » Pon lis 21, 2011 16:46 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Witojcie! Czy ktoś poznaje tego pana?

Obrazek Obrazek Obrazek

Maniuś wiedzie zwykłe życie emeryta: od wizyty do wizyty... u lekarza :? Z częstotliwością raz na miesiąc zaostrza się plazmocytarne zapalenie dziąseł i chłopina przestaje jeść. Dostaje więc antybiotyki, czasem steryd, potem odnawia się grzyb i tak nam mijają noce i dnie... Dzisiaj był na kontroli w towarzystwie 16-latka Jelitko, więc sobie pogadali po drodze co kogo boli i który lekarz fajny a który nie, kto jakie tabsy dostaje do śniadania i że młodzież w tych czasach taka jakaś niewychowana.
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ta młodzież jest śliczną malutką koteczką, chwilowo mieszkającą w Ochockiej lecznicy i pilnie szukającą kochających ramion i kolan!!! Może ktoś pokocha?
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lis 21, 2011 16:55 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

śliczny pysiek z Maniusia. Szkoda że te choróbska nie chcą się od niego odczepić

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pon lis 21, 2011 16:59 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

No niestety, taki los nosicieli :evil: Spotkałam się z opinią, że te zaostrzenia wynikają nie tyle ze złego stanu uzębienia (a raczej jego nędznych resztek) co z FIV-a. Pewnie na tej zasadzie Grosio ciągle jest "pociągający" ze względu na swojego wewnętrznego "przyjaciela". Eh, szkoda kiciów, ale i tak mogły mieć gorzej...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon lis 21, 2011 17:38 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Moha pisze:No niestety, taki los nosicieli :evil: Spotkałam się z opinią, że te zaostrzenia wynikają nie tyle ze złego stanu uzębienia (a raczej jego nędznych resztek) co z FIV-a. Pewnie na tej zasadzie Grosio ciągle jest "pociągający" ze względu na swojego wewnętrznego "przyjaciela". Eh, szkoda kiciów, ale i tak mogły mieć gorzej...

No, mogły nie trafić na kochającego opiekua gotowego bujać się z nimi od zapalenia do zapalenia, gotującego w międzyczasie smakowitości żeby sie choć troche przytyło :1luvu:

emkamara

Post » Pon lis 21, 2011 17:39 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

można nawet powiedzieć, że w tym ich nieszczęściu , im się udało. Tyle kotow cierpi, że ja nie wiem czy nas starczy by im pomóc. Tyle zwierząt cierpi . Nasze chłopaki szczęśliwe cokolwiek, mam nadzieję :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Sob gru 03, 2011 17:58 Re: MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Koci wolontariat z Palucha prosi o głosy na KV tutaj.[/size]

Banerek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KWzP.jpg[/img][/url]

Bardzo proszę o pobieranie banerka i głosy!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]