DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 13:01 Re: DT Smarti 7 !! ...............

Najlepiej w weekend, ale jakby co - wezmę dzień wolny.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie lis 20, 2011 13:34 Re: DT Smarti 7 !! ...............

Jutro po 17 wizyta pa dla Promyka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 20, 2011 21:55 Re: DT Smarti 7 !! ...............

Za "50" :ok: :ok: :piwa: Pokłony się należą Smarti i Smart-TŻ-etowi :1luvu: :1luvu:

Za Księcia i jego nowe księstwo :ok: :ok: To dowód, że na każdego, gdzieś czeka jego Dom :ok: :ok:

Smarti zadzwonię jutro ;)

A przy okazji dziękuję Edycie i Biance za niezawodną pomoc :1luvu: :1luvu: Bianka wybierz się do mnie na spacer z psami ;)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie lis 20, 2011 22:19 Re: DT Smarti 7 !! ...............

Na pewno się wybiorę :ok: A dziękować nie ma za co, byłam "przy okazji" to mogłam pomóc cudownej koteczce :ok: :ok: :ok: :ok: Teraz będę męczyła Smarti, żeby o nią dobrze dbała :mrgreen: A tak nawiasem mówiąc, to cały czas myślę o tej malutkiej sunieczce, która wylizała mi pół twarzy i zjadła pół ręki :( Mam nadzieję, że szybko znajdzie wspaniały domek :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 20, 2011 22:22 Re: DT Smarti 7 !! ...............

A i jeszcze jeden "nawias". Moje psiaki przeżyły godzinne oczekiwanie w samochodzie pod schroniskiem... samochód też przeżył (tego się obawiałam, bo nigdy same w samochodzie nie zostawały), tylko sunia siedziała na miejscu kierowcy gotowa do odjazdu w każdej chwili :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon lis 21, 2011 9:19 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Witam się-już mam net :D

mam też pogryzioną rękę którą ledwo ruszam :mrgreen:
dokonała tego wczorajsza przyjezdna z Gdyni-i Maciuś i rodzeństwo burasków na razie wciska się w ścianę i nawet nosków nie chce wysadzić :roll:

Paluszki miziaste do granic wytrzymałości-ciekaze jak się udadzą dzisiejsze zastrzyki-mam ich do podania ok 20-tu :roll:
martwi mnie że Pasztet nie chce jeść choć się bardzo mizia i buczy..

zrobimy lada chwila fotki bo kicie niestety wyglądają jak obraz nędzy i rozpaczy :roll: teraz co kilka dni wyjeżdżają od nas "wypasione na maxa" szczytniaki i niby oczywisty widok zabiedzonych kotów ze schronu jest wielką odmianą,nie muszę dodawać że powodującą ból serca...i skonstatowaliśmy że już zupełnie nie pamiętamy w jak paskudnym stanie były kilka miesięcy temu te piękne dziś i wypasione szczytniaki - nasze nowe paluszki też lada dzień zaczną się "wypasać" a więc musimy sobie wreszcie osobiście zacząć uwieczniac kocie przemiany których tu dokonujemy :roll: :D
...dotąd o tym nie pomyśleliśmy i teraz nawet nie mam żadnego dowodu jak niektóre koty fatalnie wyglądały i kiedy dziewczyny mówią mi że wypasaam koty to wciąż im nie dowierzam... :lol:

I jeszcze jedno-

byłam doprawdy szczęśliwa jak wet.Kamil wyjeżdżał-pamiętam jak cieszyłam się na te słodkie dni bez "obowiązkowego wieczornego obchodu, macania, osłuchiwania i oglądania każdego kolejnego kicia (bo p. dr. jest bardzo ambitny i bardzo obowiązkowy-po prostu nie ma zmiluj :evil: ).....
...a teraz jedyne o czym marzę to jak najszybszy powrót weta-Kamilu-wracaj!! :mrgreen: ....jaki to los jest przewrotny... :ryk: :ryk: :ryk:

a najśmieszniejsze jest to że jak Kamil wróci za 10 dni to ja akurat właśnie skończę serię podawanie zastrzyków i właściwie pan doktor i jego wizyty przestaną być przeze mnie tak bardzo upragnione jak dziś... :mrgreen: :ryk:

i gwoli usprawiedliwienia za dręczenie Muci na wejściu do ds-chciałam Pani która nie jest w stanie obsłużyć swojego rezydenta Kubusia pokazać że podanie kotu lekarstwa to "bułka z masłem"...że to naprawdę nic strasznego-nam to już wydaje się proste i nie ma takiej rzeczy której kotu nie zrobimy jak trzeba :mrgreen: ,ale domkom często nie mieści się w głowie jak podać kotu tabletkę-nie da się i już!! :ryk: dla mnie też jeszcze całkiem niedawno była to wiedza tyleż magiczna co tajemna... :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lis 21, 2011 9:43 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Ojej, Smarti :(
Kuruj się szybko! :ok:

Erin

Post » Pon lis 21, 2011 9:48 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Oto i sprawczyni mojego "odgryzionego" palca :evil: :evil: :evil: :ryk: Obrazek ..niby taka niewinna kicia a elegancką rękawiczkę z zawartością diabli wzięli :mrgreen: :spin2:

to fotka jeszcze z Gdańska z ich łąki :D

od ręki do serca żadna czarrrna pręga mi nie idzie a więc chyba póki co wizytę u lekarza sobie daruję :D

dziewczyny-co jadał Pasztet?? - nie chce jeść :roll:
czy on jest łagodny?
czy ma nadżerki w pysiu?
bo chciałąbym spróbować strzykawki ale trochę się obawiam :roll: -dla niezorientowanych-Pasztet to pongwinek o figurze Sznycelka :oops:

i chciałam jeszcze bardzo podziękować Edytce za przywiezienie kiciów :D :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :D
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 10:05 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 10:04 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

A co, miałaś nową dostawę z P? :mrgreen:
Pochwal się jak tak :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lis 21, 2011 10:05 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

smarti - od sierpnia 2010 do połowy listopada 2011 jest albo 15 albo 16 miesięcy - ale na pewno nie 13 więc popraw w tytule wg uznania :mrgreen:
no i jednak rezygnujesz ze szczpienia przeciw tężcowi? :?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 21, 2011 10:06 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Oj, to nierozsądne.
Zaszczep się, koniecznie :ok:

Erin

Post » Pon lis 21, 2011 10:11 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Smarti, ja wiem, że te woreczki, opisy i książeczki to bardzo skomplikowane kwestie, ale stwórz chociaż pozór, że mnie słuchałaś :twisted: :ryk:
Tak, Pasztet to właśnie ta jedna sztuka z nadżerkami. Właśnie też dlatego pilny, że niespecjanie miał ochotę jeść :( Oaza łagodności. Przynajmniej do tej pory ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon lis 21, 2011 10:31 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Nadżerki w pysiu srebrem potraktować, powinien ruszyć z jedzeniem. I izolować od maluchów bo to może być calci.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lis 21, 2011 10:42 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

zdjęć nie ma bo czasu nie było :roll:

moja wczorajsza dostawa to:

z Gdyni z wątku gdzie młodociani zwyrodnialcy-kwiat młodzieży patologicznej, łapali kicie "na skórki" przyjechli do mnie
:kotek: Maciuś-pingwinek, i :kotek: :kotek: dwa buranie na białym podwoziu w typie mojej Plastusi :D (takie jak na powyższej fotce)-proszę o propozycje imion :D
całe towarzystwo ,lekko gluciaste póki co dzikie i incognito 8) 8) 8) zza biurke i transporterków widac tylko footrzate doopki...mają ze sobą synergal którego póki co oczywiście ściśle podawać nie mam jak :roll:
oraz z Palucha:
:kotek: Śnieżka-uroczy i megazwariowany, mały klonik Kulki vel Glizdy vel Glisty-jedyna bez glutka :D
:kotek: Ulubienica -słodka pastelowa trikolorka z podwiniętą i przez to krótszą przednią łapką-tzw.Kangurek :D w narzeczu aborygeńskim 8) Kangoo :lol:
:kotek: Figa-pingwinkowa grzybowa mizianka,
:kotek: Diego-uoczy,chociaż dumny z powodu swojej urody norweg w typie Smartka,
:kotek: Pasztecik- czyli "Sznycelek" o wyglądzie pingwinka ewentualnie odwrotnie :spin2:
:kotek: Margarita -jasna trikolorka po przetrąconej miednicy-chodząca w dziwnym rozkroku :roll:
to towarzystwo całe zaglucone, zaropiałe, zagrzybione i miejscami z różnych powodów wyleniałe :oops:
towarzystwo przyjechało zaopatrzone w razem jakieś 150-200 zastrzyków za co uprzejmie dziękuję Kasi i Ani Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 21, 2011 10:52 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Pon lis 21, 2011 10:45 Re: DT Smarti 7- tylko 13 mies. a już 50 kiciów w domkach !!

Ooooo :ok:
Z pewnych powodów Margarita to moja ulubienica.
Ulubienica - cuuudooo!
No i Śnieżka...
Bardzo się cieszę!

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]