Moderator: Moderatorzy
katka323 pisze:ja chyba też te same podbiję o 1 zł, bo zdaje się ktoś mnie podkupił
iza71koty pisze:Aniu to te duże czekolady 200 gram w typie pralin.Pisze że to praliny, bo nie jest to standardowa czekolada.Może chodzi o nadzienie? Wiem że są dobre, ale nie mam jak spróbować, bo są tylko po jednej sztuce.
katka323 pisze:ja chyba też te same podbiję o 1 zł, bo zdaje się ktoś mnie podkupił
AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:Aniu to te duże czekolady 200 gram w typie pralin.Pisze że to praliny, bo nie jest to standardowa czekolada.Może chodzi o nadzienie? Wiem że są dobre, ale nie mam jak spróbować, bo są tylko po jednej sztuce.
To robimy tak: zamknij oczy i wyceluj palcem w praliny, na co trafi, na to bęc![]()
Za wywoławczą, a jeśli ktoś licytuje + 1 zeta
iza71koty pisze:Kochani.Bardzo Gorąco Zapraszam do dalszej Licytacjii proszę o Waszą Hojność.Kotki Bardzo potrzebują Waszego Wsparcia i Pomocy.
iza71koty pisze:AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:Aniu to te duże czekolady 200 gram w typie pralin.Pisze że to praliny, bo nie jest to standardowa czekolada.Może chodzi o nadzienie? Wiem że są dobre, ale nie mam jak spróbować, bo są tylko po jednej sztuce.
To robimy tak: zamknij oczy i wyceluj palcem w praliny, na co trafi, na to bęc![]()
Za wywoławczą, a jeśli ktoś licytuje + 1 zeta
O nie.Tego nie zrobię
Potem wszystko będzie na mnie.
Musisz sama wybrać
![]()
.
iza71koty pisze:No dodam jeszcze tylko ze tak fachowo wykonanych pierniczków które nie rozpuszczą się w gorącej kawie czy herbacie , nawet jak są w niej utopione ,to u nas nie dostaniecie.To musi byc jakiś specjalny patent.A paczka jest naprawde duża.Waży pół kilograma.
![]()
iza71koty pisze:To znaczy Aniu?![]()
![]()
taizu pisze:iza71koty pisze:No dodam jeszcze tylko ze tak fachowo wykonanych pierniczków które nie rozpuszczą się w gorącej kawie czy herbacie , nawet jak są w niej utopione ,to u nas nie dostaniecie.To musi byc jakiś specjalny patent.A paczka jest naprawde duża.Waży pół kilograma.
![]()
O, czyli to większe paczki niżpoprzednio!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości