PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 20:22 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:Agata, najtaniej bo darmowo wyjdą ci gazetki z supermarketów. No i nie będą się "rozciapciwać"

Do mnie nie donoszą...
:ryk:

Mieszkam w centralnym centrum centra Częstochowy.

Częstochowa zaczyna mi się po waszych postach kojarzyć z coraz większym zadup... takim opuszczonym przez ludzi i Boga miejscem :roll: :mrgreen:

A macie tam piaskownice?

Gazetki są w innych dzielnicach miasta.
Piaskownica najbliższa tak 10 min stąd jak z synkiem idę...

To jak nie masz na żwirek, buchnik wiaderko piasku :mrgreen: Oczywiście, jak skończą się płatki (co zresztą w przypadku braku finansów wydaje się niezłym pomysłem :ok: )

Buchnę, może do mikrofali można ?
najszczesliwsza

Post » Nie lis 20, 2011 20:26 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza

Post » Nie lis 20, 2011 20:27 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:[quote="kamariCzęstochowa zaczyna mi się po waszych postach kojarzyć z coraz większym zadup... takim opuszczonym przez ludzi i Boga miejscem :roll: :mrgreen:

A macie tam piaskownice?

To jak nie masz na żwirek, buchnik wiaderko piasku :mrgreen: Oczywiście, jak skończą się płatki (co zresztą w przypadku braku finansów wydaje się niezłym pomysłem :ok: )

Buchnę, może do mikrofali można ?[/quote]

Tu mnie złapałaś...nie rozumiem :oops: :(
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lis 20, 2011 20:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:Obrazek

Puniu,też tak sobie leżysz w swoim pudełeczku? Dzidzia i Milusia ciekawe.

Cześć, dziewczyny. :D
No tak sobie siedzę w swoim pudełeczku i Duża się ze mnie naśmiewa, że takiego dużego pudełka, które by mieściło mój zadeczek, to jeszcze nie wyprodukowali. Ale ja się na Dużą nie złoszczę, bo ona i tak mnie kocha, a jak ktoś inny mówi, że jestem gruby, to Duża ho ho, zaraz mu tak przygada,no.
A która z Was jest na zdjęciu?
Punio ciekawy też.
:D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie lis 20, 2011 20:41 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

mamaGiny pisze:a ta gupia lilka to napisala na pudełku dla pysia i on na pewno w nim nie śpi

gina

Dziewczynki, nic sie nie martwcie, ja zaraz poprawiłam i Punio nic nie zauważył.
Zresztą taki był szczęśliwy, że nawet nie patrzył dokładniej :mrgreen: .
Duża Punia.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie lis 20, 2011 20:42 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Obrazek

Puniu,też tak sobie leżysz w swoim pudełeczku? Dzidzia i Milusia ciekawe.

Cześć, dziewczyny. :D
No tak sobie siedzę w swoim pudełeczku i Duża się ze mnie naśmiewa, że takiego dużego pudełka, które by mieściło mój zadeczek, to jeszcze nie wyprodukowali. Ale ja się na Dużą nie złoszczę, bo ona i tak mnie kocha, a jak ktoś inny mówi, że jestem gruby, to Duża ho ho, zaraz mu tak przygada,no.
A która z Was jest na zdjęciu?
Punio ciekawy też.
:D

Powinieneś dostac wynagrodzenie za reklame mleka- tak uważam ja Zuzia :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lis 20, 2011 20:49 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Cześć, Zuziu. :D
Na tym zdjęciu jest Mila albo Dzidzia, od cioci Reni.
Mnie Duża też obiecała, że mi zrobi w moim pudełeczku, ale mówi, że dzisiaj to już za późno.
A taka ciocia Maja, co mi pudełko przywiozła od innej cioci Gosi, to myślała, że dla mnie za małe będzie.
Ale ja sie przecież wszędzie wcisnę. :D
Punio malutki.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 20:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Jaki znowu Punio malutki :evil: Punio jest wielki :!: ciałem, duchem i kolorem :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie lis 20, 2011 20:55 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Cześć, Zuziu. :D
Mnie Duża też obiecała, że mi zrobi w moim pudełeczku, ale mówi, że dzisiaj to już za późno.
A taka ciocia Maja, co mi pudełko przywiozła od innej cioci Gosi, to myślała, że dla mnie za małe będzie.
Punio malutki.

Punieczku.Nas nie ma tej fotce.Tam jest jakiś obcy kić,któremu zazdrościmy,bo my nie mamy pudełka.Jak kiedyś miałyśmy,to podobno[tak mówiła Duża] rozniosłyśmy go na strzępy i ciągle się spierałyśmy o to która ma w nim urzędować.A tobie nikt nie wchodzi do twojego pudła?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie lis 20, 2011 21:00 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Punio malutki.

Ale nie mów- tamto ode mnie po mikrofali było odpowiednich rozmiarów :mrgreen: Duża mi zakosiła, bo powiedziała, że komuś innemu bardziej się przyda. Z tymi rzeczami co i dla Ciebie tam w środku też były. No o czerwonej ośmiornicy mówię. Bo czerwona była tylko jedna :mrgreen: Przynajmniej tego Ci nie wywaliła Duża? :twisted:
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie lis 20, 2011 21:01 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kocurzyca41 pisze:
Punio malutki.

Punieczku.Nas nie ma tej fotce.Tam jest jakiś obcy kić,któremu zazdrościmy,bo my nie mamy pudełka.Jak kiedyś miałyśmy,to podobno[tak mówiła Duża] rozniosłyśmy go na strzępy i ciągle się spierałyśmy o to która ma w nim urzędować.A tobie nikt nie wchodzi do twojego pudła?

No moja Duża to też na te pudełka wiecznie narzeka, że pod nogami stoi, że się potyka, że jestem jak dziecko...
A jak porządny kot ma żyć bez swojego pudła, no pytam się, jak?
Musicie to swojej Dużej powiedzieć...albo niech Wam dwa postawi, to nie będziecie się kłócić. :D
Czasem mi Zośka włazi, ale ona tak tylko na chwilę, to jej pozwalam tam trochę posiedzieć, wiadomo, dziewczyna.
No i Alek, ale on to już się nie mieści, to się wkurza i zaraz wychodzi.
Punio właściciel.
:P

vip

Post » Nie lis 20, 2011 21:07 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

juana pisze:
Punio malutki.

Ale nie mów- tamto ode mnie po mikrofali było odpowiednich rozmiarów :mrgreen: Duża mi zakosiła, bo powiedziała, że komuś innemu bardziej się przyda. Z tymi rzeczami co i dla Ciebie tam w środku też były. No o czerwonej ośmiornicy mówię. Bo czerwona była tylko jedna :mrgreen: Przynajmniej tego Ci nie wywaliła Duża? :twisted:
Ryszard :kotek:

Cześć, Rychu. :D
No tamto fajne było, ale mi Duża zabrała.
To też fajne jest i juz mi Duża nie zabierze, bo jedna taka ciocia Gosia mi podpisała, i Duża się boi zabrać. :mrgreen:
Coś Ty, ośmiornicę mam, a jaka fajna jest, i sobie zabrałam dla siebie, a co.
Piłeczkę dałem Zośce, bo tak bardzo chciała, to sie podzieliłem, niech też ma.
Plamek to się teraz nie bawi, mówi, że jak Wiktora nie ma, to on jest najstarszy i mamy go słuchać.
Ale ja kiedyś podejrzałem, jak sie z Dużą sznurówką bawił.
Alek też się nie bawi, tylko mówi, że jesteśmy dzieciaki...wielki jak brzoza, a goopi jak koza, o.
Punio mądry.

vip

Post » Nie lis 20, 2011 21:10 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:
kamari pisze:
najszczesliwsza pisze:[quote="kamariCzęstochowa zaczyna mi się po waszych postach kojarzyć z coraz większym zadup... takim opuszczonym przez ludzi i Boga miejscem :roll: :mrgreen:

A macie tam piaskownice?

Buchnę, może do mikrofali można ?

Tu mnie złapałaś...nie rozumiem :oops: :([/quote]

Odkazić
najszczesliwsza

Post » Nie lis 20, 2011 21:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:Jaki znowu Punio malutki :evil: Punio jest wielki :!: ciałem, duchem i kolorem :ok: :ok: :ok:

Marysiu, ale Punio myśli, że jest malutki :mrgreen: .

vip

Post » Nie lis 20, 2011 21:38 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Wiesz Puniu u nas jest też mało miejsca żeby dwa pudła stały.A jak kiedyś Duża postawiła takie dwa mniejsze to Dzidzia skakała z jednego do drugiego i tak nie mogłam sobie spokojnie poleżeć.I Duża się wnerwiła.Milka.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

[poprzednia][następna]