Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 20, 2011 17:53 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:(...) a gdy wracałam też tam był, darł mordę, wylazł przez płot (jak widać na fotkach) i na chodniku wywalił brzuchol do głaskania 8O Ma piekne grube futro i generalnie dużo sadełka, ale gdy zaczął za mną biec to już nie wiedziałam o co mu chodzi. Pomógł mi pan z psem - Pieszczoch się wycofał na boisko.
(...)

Wywiedział się, ze zwolniło się miejsce u Ciebie ? :ryk: :ryk: :ryk:

ale śmieszne :evil: :evil: :evil:

pwpw pisze: Cudowny, taki klasyczny 100% kota w kocie :ok:
Musi Ciebie lovać, tylko pewnie nie jest zbyt wierny :lol: 8)

qrde, cudny to on jest i chyba go kocham miłością absolutną, niestety.. :roll:

pwpw pisze:I nie strasz zimą :twisted: kurtki nadal nie upolowałam :evil: Mi sikorki już stukają do okna, a nawet widziała wyczekującą sojkę - nienawidzę mrozów :roll: :evil:

też nie mam :evil: i pieniędzy ktore dostałam na kurtkę również :evil: :roll: odkąd zajmuję się wolnozyjącymi kotami też nie lubię mrozów bo zimę lubię jak najbardziej.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lis 20, 2011 17:57 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:qrde, cudny to on jest i chyba go kocham miłością absolutną, niestety.. :roll:

I bezkrytyczną :mrgreen: No rzuca Ciebie na pół roku, nawet sms'a nie wyśle.. a jak wraca i wywala brzuchol do miziania, to oczywiście czułości były ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ehhh też mi żal zwierząt zimą, a wiadomo, szczególnie kotów :(
pwpw

Post » Nie lis 20, 2011 18:03 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:qrde, cudny to on jest i chyba go kocham miłością absolutną, niestety.. :roll:

I bezkrytyczną :mrgreen: No rzuca Ciebie na pół roku, nawet sms'a nie wyśle.. a jak wraca i wywala brzuchol do miziania, to oczywiście czułości były ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

były, of kors... :roll: :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lis 20, 2011 18:08 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia11 pisze:były, of kors... :roll: :D :D :D

Się mądrzę, ale też bym się złamała :roll: Kochany pycholek :1luvu:
pwpw

Post » Pon lis 21, 2011 10:13 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

pwpw pisze:
Marzenia11 pisze:były, of kors... :roll: :D :D :D

Się mądrzę, ale też bym się złamała :roll: Kochany pycholek :1luvu:

ba. :roll: wczoraj to czekał i znów dał się miziać nad wyraz i tak jakby mu tylko o to chodziło. Za uszkiem, pod bródką, dał wytarmosić swoje pućki :mrgreen: wyczułam dużego uchlanego kleszcza przy szyi (no chyba że to było coś innego, nie wiem :roll: ) - ale głodny też był bo jak mu postawiłam jedzenie na miseczce między chodnikiem a murkiem to obwąchał i przestraszył się biegnącego człowieka, potem idących ludzi i uciekł za murek ale łapą ostro pracował nad przyciągnięciem miseczki do siebie :mrgreen:

a z innych niusów - był Faguś i Tygrynia. Ewidentnie przychodzą na jedzenie, a nie mieszkają w piwnicy. Dzisiaj rano widziałam jak Tygrynia na ugiętych łapach przemieszcza się w trawie, a w niedalekiej odległości za nią jakiś czarny kot - pewnie Jajcarz, bo przed żadnym innym tak nie zwiewa, a ten na mnie nie reagował zbytnio.

Marzenia11

Post » Pon lis 21, 2011 12:09 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw lis 24, 2011 12:19 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Najnowsze wiadomości z domku Kubusia :D :D :D

Coraz lepiej , chociaż wszystko dzieje sie powoli bardzo.
W nocy już szaleje, sam się bawi, coraz mniej się mnie boi ale jeszcze ucieka, a sam nie podchodzi do mnie. Kiedy ja do niego podchodzę i go głaszczę, mruczy i się tuli nieprzytomnie. Generalnie OK.

:D :D :D :piwa: :piwa: :piwa:
:dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2:

Marzenia11

Post » Czw lis 24, 2011 12:41 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:ok: :ok: :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw lis 24, 2011 17:14 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Nie lis 27, 2011 16:47 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Co tam słychać :?:

Karolek(ona)

Post » Nie lis 27, 2011 17:14 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Karolek(ona) pisze:Co tam słychać :?:

odgrzybiam chatę i zaczęłam akcję z bazarkami :ok: :ok: :ok:
jest ciągle dług na Strachulca 300zł, na Misia (banerek w podpisie moim) 750zł no i zadłużona jestem za utrzymanie (żarcie i żwir) dla torpedoplastrów i leczenie, w sumie nawet jeszcze nie wiem dokładnie ile to jest, ale kilkaset złotych :roll:
długi przed świętami jak znalazł :?

Marzenia11

Post » Nie lis 27, 2011 17:17 Re: Ogonku (*).. EVEREST+MOKO, SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Bazarki na długi:

viewtopic.php?f=20&t=136179 z maskotkami
viewtopic.php?f=20&t=136176 pierdółki nawet ładne

Marzenia11

Post » Pon lis 28, 2011 10:43 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Wto lis 29, 2011 11:55 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Obrazek

Karolek(ona)

Post » Wto lis 29, 2011 12:01 Re: Ogonku(*).. maluszki i Kubuś w ds! bazarki na dlugi..s.1, 65

Dziękujemy i wzajemnie :D
Koty wracają, coraz częściej kręcą się wokół bloku i jedzenia. Tygrynia, Faguś, Ruda Łapa czasami, Strachulec też przychodzi. Wyraźnie widać, że czegoś się boją bo bardzo ostrożnie podchodzą do miseczek uwaznie rozglądając się na boki. Mnie też się boją bardziej niż dawniej ale rozpopznają mnie w końcu i zadzierają ogony w górę.

Marzenia11

[poprzednia][następna]