Moderator: Estraven
tak jak dziewczyny piszą - te jego oczyyyy...

asia2 pisze:powinnaś przemówić do serca Misi![]()
![]()
a może by się nie buntowało przeciw innej, mniejszej kici
Znam przypadki kiedy strasznie , ale nie traktuj tego jako obrazyzaborcze kicie zakochiwały się w nowych domownikach na zabój
![]()
Jak sie już zakochają ( nie zawsze jest od razu), to potem są szczęśliwe ponad miarę![]()
![]()
nie wiem co to za koteczka , którą nosisz w głowie ale daj jej szansę.
Jedna z moich tymczsek trafiła do domku gdzie była dorosła kitka , około 8 letnia. O matko!
problemy z gardłem , depresja . Kilkanaście dni. Potem miłość. Totalna. i jest tak do dziś.
To nie jest gwarantowane
Karolek(ona) pisze:
Hey Heloubulba pisze:Dzień dobry Mysiuniu z Rodzinką![]()
![]()
![]()
Miłej niedzieli
Ukochane Bulbiątka

asia2 pisze:powinnaś przemówić do serca Misi![]()
![]()
Kociara82 pisze:tym bardziejosobie starszej wiele dolega, tu boli tam boli, cisnienie nie takie, serce nie teges, reumatyzm... Po co leczyc sie chemia i nisszczyc sobie organizm? A od czego jest kot? Mruczenie i glaskanbie kota wyownuje cisnienie krwi, reguluje prace serca, na bole zwlaszcza reumatologiczne mruczaca kocia duszyczka jest najlepszym lekarstwem

kalair pisze:Hej Mysiulka!![]()
Kociara82 pisze:tym bardziejosobie starszej wiele dolega, tu boli tam boli, cisnienie nie takie, serce nie teges, reumatyzm... Po co leczyc sie chemia i nisszczyc sobie organizm? A od czego jest kot? Mruczenie i glaskanbie kota wyownuje cisnienie krwi, reguluje prace serca, na bole zwlaszcza reumatologiczne mruczaca kocia duszyczka jest najlepszym lekarstwem
MaryLux pisze:MiaudobryDawno nas tu nie było
Bazyliszkowa pisze:asia2 pisze:powinnaś przemówić do serca Misi![]()
![]()
Mysiu, ja myślałem, że chcę być jedynakiem. I Dużym też tak tłumaczyłem. A oni przynieśli mi pannę. I ja się pomału przekonałem, że oni mieli rację, bo samemu jest smutno.
Zastanów się.
Klakier doświadczony
edziaa. pisze:bier ją
agnieszka1565 pisze:cześć myszeńko![]()
Anna61 pisze:Kociara82 pisze:tym bardziejosobie starszej wiele dolega, tu boli tam boli, cisnienie nie takie, serce nie teges, reumatyzm... Po co leczyc sie chemia i nisszczyc sobie organizm? A od czego jest kot? Mruczenie i glaskanbie kota wyownuje cisnienie krwi, reguluje prace serca, na bole zwlaszcza reumatologiczne mruczaca kocia duszyczka jest najlepszym lekarstwem
Zgadza się!![]()
Szczerze polecam taką kurację.

Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 24 gości