Komu, komu...? Śpieszcie się, taka oferta może się nie powtórzyć
[/url] Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt Fundacja Stawiamy na Łapy
Hej ludziska, kot dla koneserów czeka Wyobraźcie sobie takiego przytulaka, w sam raz na zimowy wieczór. Dobra książka, aromatyczna herbatka lub kakao, wygodny fotel...i on na kolanach, mruczący rozkosznie. A za oknem zima hula
[/url] Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt Fundacja Stawiamy na Łapy
Odwiedziłam dziś Alusi. Żałuję, że nie miałam aparatu. Alu fika koziołki przy nogach pani Marii, przytula się, mało nie stanie na głowie. Zanim do mnie podszedł powąchał moją rękę i dopiero dał się pogłaskać. No i tak siedziałam, rozmawiałam z panią Marią i tak go po główce głaskałam. Postaram się zrobić nowe zdjęcia, potrzebne są nowe ogłoszenia. Aluś musi znaleźć dom..
W 2016 wysterylizowałyśmy 109 kotów (stan na 11.07) - 2015 - 222, 2014 - 130, 2013 - 126, 2012 - 85, 2011 - 107, 2010 - 108, w sumie 887