Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Zapraszamy po pyszne pierniczki, wafelki i inne słodkości![]()
iza71koty pisze:A no to jeśli tak się sprawy mająto ja bym proponowała sie trochę lepiej zaopatrzyć.
Jak posmakujesz wafelków paczka może na prawdę nie starczyć.
![]()
AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:A no to jeśli tak się sprawy mająto ja bym proponowała sie trochę lepiej zaopatrzyć.
![]()
To co jeszcze polecasz?
iza71koty pisze:AniaWrocław pisze:iza71koty pisze:A no to jeśli tak się sprawy mająto ja bym proponowała sie trochę lepiej zaopatrzyć.
![]()
To co jeszcze polecasz?
Cóż no moze wybór nie jest taki jak bym sobie zyczyła ale zakupy robił Mąż.Gdybym to ja je robiła kupiłabym jakieś fajne herbatki smakowe, dobre holenderskie kakao.Jakieś inne rarytasy.Ale Mąż kupił akurat mniej wiecej to, co było na poprzednim bazarku.Chciał kupić jakieś fajne karmelki w puszkach ale akurat nie było nic takiego.
Godne polecenia są pierniczki.To takie małe kanciaste, krojone jakby ukośnie trochę.Sa twarde ale po wrzuceniu do kawy czy herbaty za chwilkę wyciagasz je łyżeczką w całości i smakują wyśmienicie.Jak otworzysz paczkę mocno pachnie anyżkiem.
Wafelki słynne holenderskie z karmelem.Produkt markowy i bardzo znany.Na bazarku są wystawione dwa ich rodzaje.Mi akurat bardziej smakują te mniejsze pakowane po 10 sztuk.Być moze dlatego ze bardziej w nich czuć cynamon.Nie znam tych małych okrągłych ciasteczek.Wiem ze w wielu firmach je wystawiaja bo Mąż mi mówił.W okresie swiąt.Podobno są kruche i słodkie.Mam jedną paczke chyba w zanadrzu to dzisiaj wypróbuje i napisze cos więcej.Cukierki Mikołajkowe bardzo smakują mojemu Mężowi chociaż jak dla mnie to bardziej przysmak dla dzieci.No nie wiem.Są twarde bo to tzw.twarda pianka.Po ugryzieniu mają bardzo intensywny smak w ustach.Jest tam wanilia, truskawka i lukrecja.
Boo pisze:Chciałabym któreś stroopwafels i kruche ciasteczka ale nie mogę się połapać co jest za ile
Jak dobrze rozumiem to chciałabym 1szt nr 3 za 11zł i ciasteczka nr 5 1szt za 11zł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości