Moderator: Estraven
ASK@ pisze:Basiu ja jestem w nieustającym zdziwku jak znajduję kolejną biedę co to jest przytulaśna i ludziowa.A nikt jej nie szuka.
Dobrze,że Lordzik ok.
MalgWroclaw pisze:Generalizując: człowiek to potwór (na szczęście nie każdy). Zwierzę cudowne, czy nie (a tych drugich nie ma), można wyrzucić, zgubić, nie szukać, nie zadbać... co tam, liczę się ja i moja przyjemność![]()
![]()
Marzenia11 pisze:Mućka w ds!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kumpla Kubusia - cudnego, zgrabnego kocurra, białego z dwiema łatkami i kompletnie burym ogonem![]()
Pierwsze spotkanie i od razu noskipotem Muciątko postanowiło pooglądac chatę, ale smarti postanowienie wygrało i chyciła kocię w swe ręce, zrobiła pokazówkę z odrobaczania i obcinania pazurow
![]()
i Mućka gdy zwiała to zasiadła najpierw tu:
a potem przeniosła się pod łóżko i już nie mogłam zrobić żadnej fotki.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pinia w ds!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
będzie kochana na mega-maksa!![]()
![]()
pierwsze reakcje pani oraz jej syna na to wskazują. Kotunia od razu wędrowała po całym mieszkaniu z ogonem zadartym pionowo do góry.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bądźcie szczęśliwe szkraby!!!![]()
i jeszcze - Pinia jest 50 kotem wyadoptowanym przez smarti z jej dt w ciągu 16 miesięcy!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horacy 7 pisze:Ja właśnie chyba zepsułam humor dziewczynie z Olsztyna od tri bez oka.Napisała ,ze kotka ma być wydana do DS do Szczytna i leczona w Szczytnie.Nie wiem co za domek i ona nie wie bo załatwiał to DT kici.Czy będzie podpisana umowa nie wie,czy mieszkanie czy dom.Kotka nie ma jednego oka a na drugie najprawdopodobniej nie widzi więc uważam ,ze dom trzeba sprawdzić czy zabezpieczone okna i gdzie oni mają zamiar tę kicię leczyć?Oby to był dobry dom lecz mam ogromne wątpliwości tak bez wizyty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 195 gości