puszatek pisze:tylko o której tam najlepiej iść

czy możesz w jakiś sposób opisać to miejsce gdzie ona może przebywać, czy to jest jakiś budynek...podwórko i można tam wejść

Podwórko na Dantyszka 2 jest otwarte z obu stron. Wchodzi się od strony tych bocznych uliczek tak jak pokazują strzałki.

Myśmy chodziły po wszystkich bocznych uliczkach między Dantyszka a Filtrową, bo karmicielka mówi, że tam jest dużo otwartych okienek, nie na każde podwórko da się wejść, ale wypatrywać trzeba. Gdy ja tam będę to przejdę się tak jak dzisiaj. Dantyszka między Krzyckiego a Górnickiego i po tych bocznych uliczkach. Bo kot niekoniecznie musiał się ulokować na Dantyszka 2.
Nie wiem, szczerze mówiąc o której najlepiej iść. Ja gdybym przyjeżdżała to w porach karmienia tu u mnie, ale ja karmiłam późno, jak większość oprawców kocich poszła spać, czyli o 22.30 - 23.00. Ogrynia była też karmiona o 6.40. Karmicielka karmi przed 7.00 i o 17.30 - 18.00.
Sądzę, że najlepiej byłoby iść wtedy kiedy ona nie karmi, bo gdyby kot przyszedł w czasie karmienia, to ona by chyba go zauważyła. A poza tym chyba lepiej nie przeszkadzać w karmieniu.