Wszystkie kociambry pojechały ! Pięknie i sprawnie "popakowane" to jak planowałam

- do Smarti 2 kontenerki - w 1 Maciuś, a w drugim biało-prążkowane "bliźniaki" - kocurek i koteczka.
- do fleur - 1 kontenerek (pingwinek i drobna "batmanka" - siostra mojego Teosia)
- do Pauli - 2 kontenery (1 średni "batmanek" i drobna "pingwinka" - również siostra Teosia)
Maluchy zostały odrobaczone, odpchlone, dostały (Bet+Dox) w zastrzyku, a w tabletkach na kolejne dni Symulox. Dla Smarti i Pauli dodałam tab. na odrobaczenie dla tych koteczek , które wczoraj wieczorem zgarnęłam jak się okazało , że mamy jeszcze tdt dla 2
Cały koci kram na pewno będzie mocno przestraszony po zabraniu z dworu, wecie, zadekowaniu w piwnicy przez kilka dni, no i teraz wycieczka na trasie GDN-WAW - dużo wrażeń
Na dworzu zostałam ostatni "zwyrodnialec" czekam na potwierdzenie tdt

mam nadzieję , że się uda !
Tak czy inaczej potrzbujemy dla niego DT, a dla 2 "zwyrodnialców" Warszawskich miejsca w DT po TDT (oba w okolicy poł grudnia myślę).
[/color][b][b][/b]
No i kciuki za całą bandę
Wszystkim osobom, które pomagają (przetrzymują, tymczasją, tymczasują tymczasowo, transportują, pomagają radą i doświadczeniem, wspomagają finansowo - BARDZO DZIĘKUJĘ !6 młodziaków + 2 moje tymczasy + Maciuś na pewno nie posłużą na kamizelkę na reumatyzm !!!