Bazarek potrwa do 10 grudnia - po tym czasie pozostałe kartki zostaną przekazane na bożonarodzeniowy kiermasz w moim przedszkolu, z przeznaczeniem również na szczytny cel (dofinansowanie wyjazdu dzieci na zielone przedszkole), choć mniej koci...
Hobbystycznie robię kartki... kartki, które chcą wspomóc finansowo Justę@zwierzaki viewtopic.php?f=1&t=132921 Justa to wyjątkowa osoba o wielkim sercu dla każdego zwierzaka... żadnego nie zostawi w potrzebie... pod jej opieką poza kocimi rezydentami i psiakami, są tymczasowicze gotowe do adopcji i koty po wypadkach, które nie mają co liczyć na inny dom... dodam, że właśnie dzięki Justynie i jej sercu do naszej gromadki dołączył prawdziwt kot - mój wymarzony burasek, przechrzczony na Szyszkowanika Kilkujadka zwnego Kilkiem. Justa wzięła go i jego małego braciszka z piwnicznego okienka w zimną jesienną noc po tym jak ich matka zginęła, wzięła i otoczyła miłością - tak postępuje z każdym zwierzakiem - otacza miłością... właśnie stąd ten bazarek - dla Justyny i jej podopiecznych, żeby dług u weta choć trochę się zmniejszył...
Wszystkie kartki są w opcji KUP TERAZ w cenie 3 lub 5 zł. Koszt przesyłki w wysokości 5 zł (bez względu na ilość kartek) pokrywa kupujący - każdą kartkę wysyłam z kopertą w kopercie bąbelkowej listem poleconym.
Wszystkie kartki są w standardowym rozmiarze A6, wykonane są różnymi technikami - obecnie haft matematyczny, techniki mieszane, iris folding, będzie jeszcze quiling

Na początek kartki droższe - w cenie 5 zł za sztukę, gdyż robienie każdej wymaga dużo czasu, skupienia, no i cierpliwości... ale efekt za każdym razem mnie osobiścia aż zachwyca... Oto kartki wykonane haftem matematycznym:
Kartka nr 4.

Kartka nr 5.

Kartka nr 6.

Kartka nr 8.

Kartka nr 37.

Kartka nr 51.

Kartka nr 54.

Kartka nr 55.

Kartka nr 58.

Kartka nr 59.

Kartka nr 60.

Kartka nr 62.

Kartka nr 63.

Kartka nr 64.

Kartka nr 66.

Kartki w cenie 3 zł za sztukę wykonane innymi technikami:
Kartka nr 13.

Kartka nr 16.

Kartka nr 18.

Kartka nr 21.

Kartka nr 22.

Kartka nr 39.

Kartka nr 40.

Kartka nr 41.

Kartka nr 42.

Kartka nr 43.

Kartka nr 44.

Kartka nr 46.

Kartka nr 47.

Kartka nr 48.

Kartka nr 50.

Kartka nr 67.

Kartka nr 68.

Kartka nr 69.

Kartka nr 71.

Kartka nr 72.

Kartka nr 73.

Kartka nr 74.

Kartka nr 76.

Kartka nr 77.

Kartka nr 78.

Kartka nr 79.

Kartka nr 80.

Kartka nr 81.

Kartki wykonane techniką iris folding - zostały mi jeszcze z ubiegłego roku, w cenie 3 zł za sztukę Na życzenie mogę na nich umieścić dodatkowo napis "Wesołych Świąt" w kolorze srebrnym lub złotym.
Kartka nr 24.

Kartka nr 27.

Kartka nr 28.

Kartka nr 30.

Kartka nr 31.

Kartka nr 32.

Kartka nr 33.

Kartka nr 34.

Kartka nr 35.

W ciągu najbliższych dni pojawią się kolejne kartki, może nawet niektóre podobne do tych powyżej...
ZAPRASZAM SERDECZNIE