DO UPORZĄDKOWANIA!!! - KARTKI hand made

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 13, 2011 20:32 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

viewtopic.php?f=20&t=135628 jesienne świeczniki decoupage :)
viewtopic.php?f=20&t=135626 zimowe butelki i nie tylko :)
viewtopic.php?f=20&t=133881&p=8197181#p8197181 butelka z rybkami :)
zapraszam serdecznie :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lis 13, 2011 22:58 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

Możesz mi napisać cenę na pw, bo za niedługo urodziny babci.. :lol: :D

edit- przepraszam, najpierw napisałam- a potem przeczytałam tekst. :oops:
zamówienie złożę jutro, bo muszę się zastanowić :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

edziaa.

Od: Wto paź 04, 2011 15:24

Post » Pon lis 14, 2011 18:04 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

edziaa. pisze:Możesz mi napisać cenę na pw, bo za niedługo urodziny babci.. :lol: :D

edit- przepraszam, najpierw napisałam- a potem przeczytałam tekst. :oops:
zamówienie złożę jutro, bo muszę się zastanowić :wink:

mogę również zrobić coś na specjalne zamówienie :)

LSVC

Post » Pon lis 14, 2011 19:35 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

ja sobie przycupnę i nieśmiało zapytam o święta?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon lis 14, 2011 20:37 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

święta... się produkują... mam trochę kartek bożonarodzeniowych z zeszłego roku, więc je na pewno wystawię - jak je najpierw obfocę... a na razie utknęłam z robieniem choinek na kiermasz bożonarodzeniowy z przeznaczeniem na zielone przedszkole... i wciąż sklejam szyszki, makarony itp... kartki też będę robić na ten kiermasz... ale może się nie sprzedadzą... ;) to i tu je wstawię...
ogólnie pomysłów mam mnóstwo, tylko czasu do realizacji mało...
i najważniejsze - w czwartek idę na warsztaty haftu matematycznego, więc i kartki zrobione tą techniką się pojawią :)

LSVC

Post » Sob lis 19, 2011 18:17 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

"święta" się już częściowo wyprodukowały :) ale postanowiłam założyć dla tych kartek osobny wątek... który pojawi się jak tylko zdjęcia się wrzucą na imageshacka... a tym wątkiem też muszę zrobić porządek... bo nie wszystkie kartki są aktualne - część jest w sklepie koleżanki, więc kartki, które wciąż mam - sftografowałam dziś na nowo i jak też się wgrają - umieszczę w pierwszym poście... jak by ktoś był zainteresowany kupnem kartek z obu bazarków, to oczywiście za przesyłkę płaci tylko raz :)

LSVC

Post » Sob lis 19, 2011 19:05 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

no i już pojawił się nowy wątek kartkowo-świąteczny :) zapraszam serdecznie viewtopic.php?f=20&t=135903&p=8222955#p8222955

LSVC

Post » Sob lis 19, 2011 20:01 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

:))
Moje kartki doszły w czwartek.
Są śliczne!!! Misterna robota, niesamowita... 8O :) !.
Dzięki wielkie!!!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Nie lis 20, 2011 22:46 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

Zapraszamy wieczorowo :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lis 22, 2011 9:28 Re: KARTKI hand made - duuuży wybór - na dług TYSKICH MRUCZKÓW

Zapraszamy:)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 12, 2011 22:38 Re: DO UPORZĄDKOWANIA!!! - KARTKI hand made

Na razie zawieszam ten wąteczek do odwołania, tzn. uporządkowania... może przez święta będę miała chwilę, żeby usiąść i to uporządkować... albo stworzyć nowy wątek - muszę jeszcze nad tym pomyśleć.
Oczywiście chętnie przyjmę również zlecenia specjalne, byle nie na wczoraj ;)

LSVC

[poprzednia]