Meg, to co napisałaś o schronisku jedynie utwierdza mnie w tym że nie znasz wszystkich jego aspektów. Nikomu nie życzę ich poznania, naprawdę żyło mi się o wiele fajniej jak ich nie znałam i w pewnym sensie Ci zazdroszczę. Wczoraj umarła w moim domu mała kicia wzięta ze schronu na czas transportu do DS (tak jak Lucky), nie mam siły na kłótnie i nie chcę nikogo na siłę uświadamiać - jak pisałam uważam że lepiej czasem nie wiedzieć, człowiek spokojniej śpi (albo w ogóle śpi). Mam wiele argumentów ale naprawdę nie mam teraz siły na artykułowanie ich. Muszę w końcu zjeść śniadanie... wczorajsze.
Lacky został dzisiaj pod opieką tż ja będę we Wrocławiu dopiero za jakieś 3-4 godziny. Jak będę miała siłę to zrobię mu małą sesję zdjęciową Spróbuje go obfocić z góry zobaczycie jak ładnie nam chopak utył
Gabi do tego to Luckyemu jeszcze ciut brakuje, ale już go troszkę podpaśliśmy więc jest nadzieja że jeszcze troszkę przytyje
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Ten wywieszony ozorek mnie martwi. Ale jest bardzo duża różnica w wadze i to bardzo cieszy. Służy mu opieka to widać.